Σύζυγος Δημήτρη Κόκοτα: «Έχω εξηγήσει τα πάντα στην κόρη μας για την κατάστασή του, περιμένουμε να γίνει το θαύμα»

Στη ΜΕΘ εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το απόγευμα της Πέμπτης 28/3 κατά τη διάρκεια των προβών του J2US. 

Η κατάσταση του τραγουδιστή, αν και κρίσιμη, παραμένει σταθερή, ενώ η σύζυγός του, Κατερίνα ακόμη δε μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί. Μιλώντας στην εκπομπή «Ι Love Σουκου» το πρωί του Σαββάτου 30/1 και μετέφερε όλα τα νεότερα για την υγεία του αποκαλύπτοντας πως έχει εξηγήσει τα πάντα στην κόρη τους για την κατάσταση της υγείας του.

«Αυτό που γνωρίζουμε εμείς, είναι αυτά που λέει το ιατρικό ανακοινωθέν. Λειτουργεί η καρδιά του, αυτό είναι το σημαντικό, εγώ αυτό έχει κρατήσει. Γίνονται εξετάσεις. Η κατάστασή του είναι σταθερή, αυτό κρατάω εγώ. Τον είδα, είναι σε καταστολή. Του μιλάω μόνο εγώ. Η θέση μου είναι πολύ δύσκολη. Πραγματικά, εύχομαι να μην το ζήσει κανείς αυτό.

Έχω μιλήσει στην κόρη μας, χωρίς αχρείαστες λεπτομέρειες αλλά ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί και σε τι κατάσταση είναι ο μπαμπάς της…  Τα 24ωρα και οι ώρες φαίνονται αιώνες. Δε μπορώ να το περιγράψω αυτό που νιώθω. Δε μου είχε εκφράσει ποτέ καμία ενόχληση. Είναι ένας άνθρωπος που είναι πάντα μέσα στην ενέργεια, προσέχει πάρα πολύ, γυμνάζεται, προσέχει πάρα πολύ τη διατροφή του, δεν πίνει, δεν καπνίζει…

Δέχομαι πολλά μηνύματα συμπαράστασης, αυτό βοηθά έστω και λίγο την ψυχολογία… Πραγματικά να μην το βιώσει κανείς αυτό…. Από εδώ και πέρα περιμένουμε να γίνει το θαύμα και να γίνουν όλα πιο γρήγορα για να είναι πάλι εδώ μαζί μας» ανέφερε φανερά ταραγμένη η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ