Σταμάτης Καπίρης Χ DJ Stephan – «Λείπει Το Πάθος»

Ο Σταμάτης Καπίρης και ο DJ Stephan παρουσιάζουν το νέο single «Λείπει Το Πάθος» διαθέσιμο τώρα από την Heaven Music σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Το  «Λείπει το Πάθος» είναι ένα τραγούδι το οποίο παντρεύει λαϊκά ακούσματα με τον κόσμο της trap μουσικής. Πρόκειται για την πρώτη συνεργασία του ταλαντούχου Σταμάτη Καπίρη ο οποίος μας συστήθηκε πέρυσι μέσα από το πρώτο του EP. Τώρα, ενώνει τις δυνάμεις του με τον DJ Stephan και μαζί μας χαρίζουν ένα δυνατό σύγχρονο τραγούδι που θα χορευτεί όσο και θα αφιερωθεί!

Σταμάτης Καπίρης βάζει συναίσθημα στην ερμηνεία και δηλώνει:

«Βρήκες αμέσως νέα παρέα

Επιλογή μοιάζει να’ ναι τυχαία

Έρωτας είναι

Για σένα λάθος

Από τα μάτια σου

Λείπει το πάθος»

Το νέο τραγούδι οπτικοποιήθηκε από τον  Άλεξ Κωνσταντινίδη με ένα στυλιζαρισμένο music video το οποίο θα τραβήξει την προσοχή! Τα εσωτερικά γυρίσματα έγιναν στον vintage χώρο του εστιατορίου “American Burger“, που ξεχωρίζει χάρη στη μοναδική του διακόσμηση και στυλ. Στο video εντυπωσιάζουν επίσης τα πανοραμικά νυχτερινά πλάνα γυρισμένα σε μια μυστική τοποθεσία!

Το νέο τραγούδι του Σταμάτη Καπίρη & DJ Stephan – «Λείπει το Πάθος» κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ