Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια, ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πηγαίνεις;»

Τα όσα δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή Status τις προηγούμενες ημέρες για το «πόλεμο» που δέχτηκε όταν ήρθε από την Κρήτη στην Αθήνα, σχολίασαν το πρωί του Σαββάτου 16/3 στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». (δες εδώ τη συνέντευξη της Ιωάννας Μαλέσκου)

Η Σίσσυ Χριστίδου ανέφερε πως πράγματι η Ιωάννα Μαλέσκου δέχτηκε «πόλεμο» ωστόσο, τόνισε ότι αυτό συμβαίνει συνήθως σε πρόσωπα που βρέθηκαν από τη μια μέρα στην άλλη στη θέση του παρουσιαστή.

Μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου έφερε το δικό της παράδειγμα αναφέροντας, πως πριν βρεθεί στη θέση αυτή, είχε υπάρξει πίσω από τις κάμερες και σε διάφορα πόστα.

«Είναι αντικειμενικό ότι η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ελίνα Παπίλα και κορίτσια που ξεκίνησαν και προσπάθησαν να κάνουν το βήμα και έφαγαν πάρα πολλή λάσπη. Είναι αντικειμενικό αυτό, δεν έχουν φάει όλοι το ίδιο ξύλο» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Θα δανειστώ το παράδειγμα που δίνεις γιατί εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια. Όταν δεν γίνεσαι ξαφνικά παρουσιάστρια, αυτό δεν σου συμβαίνει γιατί ξεκινάς σιγά σιγά από τη δουλειά. Ήμουν στο ρεπορτάζ, στο πεζοδρόμιο, έκανα ότι ήμουν σε εκπομπές, ήμουν για πολλά χρόνια πίσω από τις κάμερες, μπήκα σε μία παρέα, σε μία δεύτερη θέση και μετά ήρθε αυτό. Αυτό η τηλεόραση το δέχεται το σιγά σιγά. Όταν, όμως, εμφανίζονται ξαφνικά άνθρωποι μέσα στη δική μας δουλειά, είναι πολύ δύσκολο να το ανεχτούμε. Δηλαδή, λέμε ώπα κούκλα μου! Πού νομίζεις ότι πηγαίνεις; Αυτό αισθάνομαι. Υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου» κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου απαντώντας στον Γρηγόρη Μελά.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ