Σαν ψέμα: Στον αέρα το τρέιλερ της νέας καθημερινής σειράς του OPEN

Ετοιμη για πρεμιέρα είναι η νέα καθημερινή σειρά του OPEN που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Απρίλιο και συγκεκριμένα στις αρχές του μήνα. Ο τίτλος της “Σαν ψέμα” και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Νίκος Πολυδερόπουλος και η Κατερίνα Γερονικολού σε σκηνοθεσία Στύρου Ποταμάρη («Οργή», «Γλυκάνισος», «Το μυστικό της πεταλούδας»). Η σειρά προορίζεται σε lead in για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη έγκριση σε σειρά της νέας διοίκησης του OPEN.

Η υπόθεση βασίζεται σε ένα γλυκό ψέμα που λέει ο Πέτρος στην κόρη του με αφορμή τη σύζυγό του και μητέρα της που έχασε. Για να μην στεναχωρήσει το παιδί, αναγκάζεται να πει ένα μικρό ψέμα, ότι εκείνη βρίσκεται στην Αφρική. Και ο Πέτρος φαίνεται να τα καταφέρνει μια χαρά μέχρι τη στιγμή που η κόρη του έχει γενέθλια κι εκείνη περιμένει ότι η μαμά της θα εμφανιστεί. Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος γνωρίζει την Ζωή, την οποία υποδύεται η Κατερίνα Γερονικολού και όλα μπλέκονται γλυκά. Εκείνη παρεξηγεί τις προθέσεις του ότι δηλαδή εκείνος θέλει να αγοράσει το οικογενειακό καφενείο της και για να του ζητήσει συγγνώμη εμφανίζεται με τούρτα στο σπίτι του την ημέρα των γενεθλίων της κόρης του και ενώ η μικρή περιμένει τη μαμά της από την Αφρική. Η μαμά της μπορεί να μην εμγανίζεται αλλά η εμφάνιση της Ζωής είναι ικανή για να δημιουργήσει την πιο ευφάνταστη ιστορία.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς, που θα προβάλλεται σε Ελλάδα και Κύπρο, θα δούμε πέρα από Πολυδερόπουλο και Γερονικολού, τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τον Χάρη Σώζο, τον Ευθύμη Γεωργόπουλο και τη Μαρία Βροντή.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της σειράς του Οpen που μόλις κυκλοφόρησε:

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ