Πύργος: Βόλτα του «τρόμου» για τρεις φίλους που δέχτηκαν επίθεση – Στο νοσοκομείο 21χρονος

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου με τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο μεταφέρθηκε ένας 21χρονος που δέχτηκε επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, patrisnews.com, το βράδυ της Τετάρτης ο 21χρονος μαζί με δύο φίλους του κάθονταν στον υπαίθριο χώρο δίπλα από το θέατρο «Απόλλων» στον Πύργο όταν ξαφνικά σταμάτησε δίπλα τους ένα μαύρο αυτοκίνητο από το οποίο κατέβηκαν τέσσερις Ρομά και επιτέθηκαν στην παρέα.

Οι δύο φίλοι του 21χρόνου κατάφεραν να ξεφύγουν όχι όμως και ο ίδιος που δέχτηκε χτυπήματα από τους τέσσερις δράστες  με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Ο 21χρονος κατάφερε να ενημερώσει την Αστυνομία. Όταν οι δράστες άκουσαν τον 21χρονο να συνομιλεί με αστυνομικούς, το έβαλαν στα πόδια.

Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο «Ανδρέας Παπανδρέου» με τρία βαθιά τραύματα στο κεφάλι και σπασμένο διάφραγμα. Το ιατρικό προσωπικό τού παρείχε τις πρώτες βοήθειες, με τον ίδιο να παραμένει ως το πρωί στα επείγοντα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν τον έναν από τους τέσσερις δράστες που έχει αρχηγικό ρόλο, τού πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ