Ψυχοκόρες – Όσα θα δούμε στο συγκλονιστικό διπλό επεισόδιο στις 27/3

Οι «Ψυχοκόρες», έρχονται την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 21:00, με δύο νέα επεισόδια στον ΑΝΤ1:

Η Νέλλα διοργανώνει δεξίωση προς τιμή του Σώτου και ψάχνει συνεχώς αφορμές να βρίσκεται κοντά στον Τάσο, ο οποίος φέρεται προστατευτικά στη Δεσποινιώ.

Η Όλγα προσπαθεί και πάλι να απαλλαγεί από την εγκυμοσύνη της.

Ο Θωμάς κι ο Λούης φτάνουν στην καλύβα του Μέλιου, αλλά εκείνος, βλέποντας τον τρόμο της Φρόσως, δεν τους αποκαλύπτει ότι βρίσκεται εκεί.

Η Μάγια συναντά τη Βικτωρία, η οποία προσπαθεί να την καθησυχάσει για την αγωνία της Βασιλικής σχετικά με τις αδερφές της.

Ο Παύλος αποκαλύπτει έξαλλος στη Μάγια ότι η Βασιλική ξέρει γραφή και ανάγνωση ώστε να την διώξει, όμως η Μάγια το εκμεταλλεύεται για τους δικούς της πολιτικούς σκοπούς.

 Η Βασιλική εξηγεί στη Μάγια το λόγο που της είπε ψέματα κι εκείνη την συγχωρεί, ώστε να εξυπηρετήσει τα πολιτικά της σχέδια, πράγμα που εξοργίζει τον Παύλο.

Η Νέλλα συναντιέται ερωτικά και πάλι με τον Τάσο που εκδηλώνει ξανά τη συμπάθειά του στη Δεσποινιώ, ενώ παράλληλα ο Κοσμάς προσπαθεί να την ξεμοναχιάσει.

Η Όλγα συμφωνεί να φέρουν κρυφά στο σπίτι μια μαμή για να απαλλαγεί από την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της.

Ο Θωμάς εντοπίζει τη Φρόσω και την παίρνει μαζί του με το ζόρι για να επιστρέψουν στο σπίτι του Νάτση. Η μεταξύ τους, όμως, πάλη αποβαίνει μοιραία…

Δείτε το trailer:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ