Πέτρος Κουσουλός: «Η συνεργασία με τη Γερμανού ήταν “μες στην τρελή χαρά”, όμως έχει κλείσει…»

Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε στο Χαμογέλα και πάλι για τη νέα του εκπομπή, την πικρία της Ζήνας Κουτσελίνη για την αποχώρησή του και τον λόγο που δεν θα συνεργαστεί ξανά με την Ναταλία Γερμανού.

Για την νέα του εκπομπή «Ανοιχτές υποθέσεις» είπε:

«Ξεκινάμε στις 21 Μαρτίου στις 11.30 ώρα. θα μιλήσουμε για κάποιες υποθέσεις που ενδιαφέρουν τον κόσμο. Είναι εύλογο να υπάρχει άγχος όταν ξεκινάς κάτι καινούριο, πόσω μάλλον σε μία τόσο ανταγωνιστική ζώνη όσο η βραδινή», είπε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός.

Για την σχέση του με την Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε πως « η προσωπική μας σχέση δεν τελειώνει ποτέ, η επαγγελματική μας σχέση έληξε ομαλά, ενδεχομένως στην αρχή υπήρχε κάποια πικρία. Την εκτιμώ γιατί είναι ένας άνθρωπος δοτικός και αυθεντικός. Όταν μιλήσουμε θα αγκαλιάσει με αγάπη αυτό που ετοιμάζουμε την νέα τηλεοπτική στέγη μου».

Για την επιστολή Λιγνάδη ο Πέτρος Κουσουλός ανέφερε: «Αν δεν απατώμαι έχει καταδικαστεί για δύο βιασμούς, είναι έξω γιατί η έφεσή του είχε ανασταλτικό χαρακτήρα. Δεν με απασχολεί καν, είναι αναφαίρετο δικαίωμα όποιου εμπλέκεται σε μια ποινική διαδικασία να εκφράζει την δυσαρέσκεια του».

 

Για τον λέξη Κούγια: «Έχω ήδη καταθέσει μήνυση σε βάρος του, ενδεχομένως να κατατεθεί και μία δεύτερη. Εκτός του ότι με έχει χαρακτηρίσει με χίλιους δύο τρόπους, έχει εμπλέξει άτομα της οικογένειάς μου, τους γονείς μου, έχει προσπαθήσει να “τσαλακώσει” το προφίλ μου. Δεν είχαμε να χωρίσουμε κάτι, είχαμε συνεργαστεί σε πάρα πολλές υποθέσεις».

«Η κατηγορούμενη ήταν δυσαρεστημένη με όσα κατέθεσε ο κ. Δασκαλάκης την 1η μέρα της δίκης για την Μαλένα και την Ίριδα και αυτός ο εκνευρισμός μετουσιώθηκε σε λεκτική επίθεση. Σε αυτή την ιστορία άπαντες και άπασες θα κριθούν από την συμπεριφορά τους και όχι μόνο. Ο Δασκαλάκης επιθυμεί να λάμψει η αλήθεια και να δικαιωθεί η μνήμη των παιδιών που έφυγαν από την ζωή», τόνισε αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας ο δημοσιογράφος.

Τέλος υπογράμμισε πως, «η συνεργασία με την Ναταλία Γερμανού ειδικά όταν έχεις τον Βασίλη Δρυμούση στο ακουστικό ήταν… “μες στην τρελή χαρά”. Η συμμετοχή μου σε infotainment εκπομπές έχει κλείσει».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ