Πατήσια: Στον εισαγγελέα ο 19χρονος που χτύπησε με σφυρί μαθητή και μαχαίρωσε τον διευθυντή σε σχολείο

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 19χρονος Γεωργιανός ο οποίος χθες εισέβαλε σε Γυμνάσιο στα Πατήσια και χτύπησε με σφυρί μαθητή, ενώ στη συνέχεια μαχαίρωσε τον διευθυντή που μπήκε στη μέση του καβγά.

Ο 19χρονος εξωσχολικός μπήκε στο σχολείο το πρωί της Τρίτης, μαζί με τους μαθητές και άρχισε να ψάχνει τον 18χρονο μαθητή. Μόλις τον εντόπισε, τον χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι.

Τα υπόλοιπα παιδιά άρχισαν να ουρλιάζουν τρομαγμένα ενώ ορισμένα σύμφωνα με μαρτυρίες, έπαθαν κρίση πανικού.

Όπως έγραψε χθες το enikos.gr, ο διευθυντής του σχολείου πήγε για να δει αν το παιδί είναι καλά και ο 19χρονος τον μαχαίρωσε στην κοιλιά.

Ο δράστης θέλησε να τιμωρήσει τον Νιγηριανό μαθητή, επειδή είχε διαπληκτιστεί πριν από λίγες ημέρες, με τον μικρότερο αδελφό του που φοιτά στο ίδιο σχολείο.

Μετά την επίθεση, οι καθηγητές κλείδωσαν τους μαθητές στις σχολικές αίθουσες για την ασφάλειά τους. Ο δράστης κρύφτηκε στο υπόγειο του σχολείου και απείλησε με το μαχαίρι και τους αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν σπεύσει στο σημείο.

Πάνω του βρέθηκαν δύο μαχαίρια, ένα σφυρί και 6,5 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση των νόμων περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ο 60χρονος διευθυντής που τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα και ο 18χρονος που χτυπήθηκε στο κεφάλι, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ