Παγιδευμένοι – Τι θα δούμε Δευτέρα 18/3 & Τρίτη 19/3!

Οι “Παγιδευμένοι” έρχονται τη νέα εβδομάδα, Δευτέρα 18 και Τρίτη 19 Μαρτίου στον ΑΝΤ1 στις 22.30 με συγκλονιστικά επεισόδια.

Τι θα δούμε από τη νέα εβδομάδα:

 Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου:

Το ανώνυμο απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε η Άννα την έχει τρομοκρατήσει και διχάζεται για το τι πρέπει να κάνει.

Όταν ο Δημήτρης μάθει τι έχει συμβεί, θα προχωρήσει σε μια παράτολμη κίνηση που ίσως του στοιχίσει πολλά περισσότερα από όσα υπολογίζει.

Η εγκυμοσύνη της Αγγελικής θα σταθεί αφορμή ώστε να αναβιώσει το πιο τραυματικό γεγονός του παρελθόντος της και ο φόβος μήπως η ιστορία επαναληφθεί θα την κάνει να πάρει απόσταση από τον Σταύρο.

Ο Σπύρος με την Άννα συνεργάζονται και καταφέρνουν να φτάσουν στη λύση της υπόθεσης του διάσημου ποδοσφαιριστή. Τι κρύβεται πίσω απ’ την επίθεση του ποδοσφαιριστή στον προπονητή του;

Μία απροσδόκητη επίσκεψη θα τρομοκρατήσει τη Λίνα. Ποιος κρύβεται πίσω από την απειλή που θα δεχτεί;

Την Τρίτη 19 Μαρτίου:

Η Λίνα είναι αναστατωμένη, μετά την απειλή που δέχτηκε. Καλεί την Άννα και της λέει όλα όσα συνέβησαν. Η Άννα ειδοποιεί τον Δημήτρη και την υπόλοιπη οικογένεια.

Ενώ συνεχίζονται οι καταθέσεις της οικογένειας της νύφης, ο Δημήτρης είναι καχύποπτος και πιστεύει ότι κάτι κρύβουν.

Ο Ιάσονας παροτρύνει τον Αλέκο να εκμεταλλευτούν τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο Δημήτρης και τις απειλές που δέχεται εναντίον του, αναλαμβάνοντας την υπόθεση.

Η άρνηση του Δημήτρη να υποκύψει στις απειλές που δέχονται οι κοντινοί του άνθρωποι θα τον φέρουν αντιμέτωπο με ένα τραγικό γεγονός.

Ποιος θα είναι το επόμενο θύμα των αδίστακτων εκβιαστών;

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ