ΟPEN: Επιστρέφει το «TV Stars Παρουσιάστε» με τον Μικρούτσικο ως…

Το εναλλακτικό ριάλιτι ”TV Stars Παρουσιάστε” φαίνεται πως επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από την συχνότητα του OPEN.

Το ”TV Stars Παρουσιάστε” ήταν ένα εναλλακτικό ριάλιτι που προβλήθηκε το 2007 μέσα από τον ALPHA και αναζητούσε επίδοξους νέους παρουσιαστές με τηλεοπτικό άστρο. Η Μπέττυ Μαγγίρα είχε τα ηνία της παρουσίασης, ενώ στην κριτική επιτροπή ήταν ο Ηλίας Ψινάκης, ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος και η Ναταλία Γερμανού.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο ριάλιτι, αξίζει να θυμίσουμε ότι ανέδειξε την παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής Fay’s Time και το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κατσαρίδη, που θα διαβάσετε στη συνέχεια, το ριάλιτι επιστρέφει στο OPEN σε παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε ρόλο-κλειδί
Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα και αναμένεται το σόου να κάνει πρεμιέρα από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τον Οκτώβριο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα έχει κομβικό ρόλο στο σόου, καθώς είτε θα τον δούμε ως παρουσιαστή του ριάλιτι, είτε ως διευθυντή στην ακαδημία της σχολής.

Οι δύο διαφορές που θα δούμε στη νέα εκδοχή του ”TV Stars Παρουσιάστε”
Σε σχέση με την παλιά εκδοχή του ριάλιτι ανεύρεσης νέων παρουσιαστών, το νέο θα έχει κάποιες αλλαγές. Πρώτον, θα δούμε ότι οι συμμετέχοντες θα παραμένουν έγκλειστοι σε κάποια ακαδημία, ενώ τα επεισόδια θα είναι όλα μαγνητοσκοπημένα, εκτός από τον μεγάλο τελικό.

Γρηγόρης Μελάς και Μαρία Σολωμού σε κομβικούς ρόλους στο ριάλιτι
Η Μαριά Σολωμού, όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κατσαρίδη, θα αναλάβει τον ρόλο μιας εκ των καθηγητών της σχολής, δίνοντας συμβουλές στους εν δυνάμει παρουσιαστές για την παρουσία τους.

Όσο για την κριτική επιτροπή, θα πλαισιωθεί σίγουρα από τον συνάδελφο Γρηγόρη Μελά, πράγμα απόλυτα λογικό, αφού ανήκει ήδη στην Barking Well Media, με σημαντική συμμετοχή στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, ως τηλεκριτικός. Να σημειώσουμε, ότι την ίδια θέση, το 2007, στο ριάλτι, είχε η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ