Οι Πανθέοι – Σήμερα 23/3: Ποιά προσπαθεί να ενοχοποιήσει ο Μαρμάρης;

Κάποιοι ήρωες προσπαθούν να διώξουν τις υποψίες από το πρόσωπό τους ενώ κάποιοι άλλοι δρουν παρορμητικά με καταστροφικά αποτελέσματα, στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι», σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου, στις 18.40.Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

Ο Κίτσος αποφασίζει να παρακάμψει τις «εντολές» της Χρυσοστόμης και πάει στην κλινική με σκοπό να πει τα πάντα στον Ανδρέα.

Η Μάρμω, «εγκλωβισμένη» από τους άντρες της ασφάλειας του Ανδρέα, προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να επικοινωνήσει με τον Κίτσο ώστε να τον αποτρέψει από το να κάνει κάτι που θα το μετανιώσουν και οι δύο.

Στο Γραμματικό, προσπαθούν όλοι να εντοπίσουν και να απεγκλωβίσουν τον Στέφανο από την γκρεμισμένη στοά.

Ενώ λίγο πιο πέρα, ο Μαρμάρης εκμεταλλεύεται την απουσία της Μιρέλλας και μπαίνει στο σπίτι της για να της «φυτέψει» τον ασύρματό του ώστε να την ενοχοποιήσει.

Η Δέσποινα, έχοντας μάθει από τον Γεράσιμο ότι ο Στάθης έχει αρχίσει να σκαλίζει το παρελθόν του πατέρα του και της ΦΙ-ΠΑΝ, πηγαίνει στον Φάνη για να βρουν τρόπο να αντιμετωπίσουν τον ανιψιό τους.

Παράλληλα, η Λιάνα κι ο Γαζής βρίσκουν έναν τρόπο να κάνουν την Ουρανία να σιγουρευτεί πως ο μικρός Σπύρος είναι καλά και δεν την έχει ξεχάσει.

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα του επεισοδίου:

Δείτε το trailer του επεισοδίου:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ