Νικηφόρος: «Έδωσα όλη την ενέργειά μου σε μια σχέση και αυτό μου στοίχισε επαγγελματικά, ήταν μεγάλη θυσία»

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και στη δημοσιογράφο, Ευάννα Ζουμπούρογλου παραχώρησε ο Νικηφόρος.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και τον έρωτα, αποκάλυψε τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί από τις φαν του και μίλησε για τη σχέση του με τους γονείς του. 

«Είμαι από τους άντρες που κλαίνε, αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να γίνει συνήθειο, απλά είναι και λίγο επίφοβο αυτό, γιατί θεωρώ ότι η γυναίκα θέλει να θαυμάζει τον άντρα και αν νιώσει ότι έχει πέσει τόσο πολύ, θα αρχίσει να τον λυπάται και χάνεται το παιχνίδι», είπε αρχικά ο Νικηφόρος και συνέχισε: «Έδωσα όλη την ενέργειά μου σε μια σχέση και αυτό μου στοίχισε επαγγελματικά. Ήταν μεγάλη θυσία και μου κόστισε». 

Σχετικά με τις πιο ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, ο Νικηφόρος αποκάλυψε: «Ερχόντουσαν θαυμάστριες κάτω από το σπίτι μου και μου άφηναν γράμματα με το όνομα και το τηλέφωνό τους».

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Νικηφόρος εξομολογήθηκε: «Δεν είμαι ερωτευμένος και δεν ξέρω αν μου λείπει η συντροφικότητα, γιατί όταν έχει καιρό να το ζήσεις, πρώτον ξεχνάς πως είναι και ξεχνάς και την ανάγκη που σου δημιουργείται.  Συνηθίζεις με το να είσαι μόνος σου. Έχω φτάσει ένα βήμα πριν τον γάμο, αλλά δεν ήταν η στιγμή μου και αυτό φάνηκε μετά τη σχέση.  Το μόνο πράγμα που σκέφτομαι τώρα είναι τα παιδιά. Θα ήθελα σίγουρα 2-3». 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ