Κύκλωμα πορνείας: Πώς «στρατολογούσε» τις ανήλικες η 25χρονη – Οι ρόλοι των άλλων μελών και η καταγγελία που αποκάλυψε τη φρίκη

Φιλικές σχέσεις συνήθιζε να αναπτύσσει η 25χρονη με τα ανήλικα κορίτσια που «στρατολογούσε» και τα εξωθούσε στη συνέχεια στην πορνεία. Με αυτόν τον τρόπο προσέγγισε τουλάχιστον 7 ανήλικες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη που φέρεται να είναι «εγκέφαλος» του κυκλώματος, διευκόλυνε τα κορίτσια στην εύρεση «πελατών» για πληρωμένες ερωτικές συναντήσεις σε ξενοδοχεία της Αθήνας. Πολλές φορές τις συνόδευε η ίδια στα ραντεβού, ενώ λάμβανε μέρος των χρημάτων που αποκόμιζε κάθε ανήλικη, συνήθως 50 – 100 ευρώ από ποσά 200-400 ευρώ.

Επίσης, κάποιοι από τους «πελάτες», οι οποίοι συνευρίσκονταν με τις ανήλικες, σε συνεννόηση με την 25χρονη παρείχαν ως αμοιβή σε αυτές, αντί χρημάτων, ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα κοκαΐνη, προς χρήση.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, όταν η αδελφή μίας από τις ανήλικες είδε το κινητό της και απευθύνθηκε στην Αστυνομία για να το καταγγείλει. Οι αστυνομικοί άρχισαν έρευνα και τελικά κατέληξαν στη σύλληψη των 4.

Οι ρόλοι των άλλων μελών του κυκλώματος

Ο 25χρονος και ο 54χρονος είχαν τον ρόλο των «μεταφορέων» των κοριτσιών. Ο 54χρονος με το ταξί του και ο 25χρονος με το ΙΧ αυτοκίνητό του μετέφεραν τις ανήλικες από και προς τα ξενοδοχεία που γίνονταν οι πληρωμένες ερωτικές συναντήσεις.

Η 21χρονη, που επίσης συνελήφθη, κατηγορείται ότι προήγαγε στην πορνεία μία ανήλικη, λαμβάνοντας και μέρος των χρημάτων που έπαιρνε η ανήλικη και συγκεκριμένα το ποσό των 20 ευρώ από κάθε συνέρευση.

Έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τα μέλη του κυκλώματος σε πλατεία Αττικής, Ομόνοια, Βύρωνα και Αιγάλεω.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη, στις 14 Μαρτίου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, απ’ όπου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος των κατηγορουμένων και η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο 17ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, απ’ όπου και εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης.

Κατόπιν παραγγελίας του 17ου Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων διενεργήθηκε έρευνα το πρωί της 18ης Μαρτίου στα σπίτια των συλληφθέντων προς ανεύρεση στοιχείων που σχετίζονται με την υπόθεση, και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών, πιθανόν ινδικής κάνναβης, στην οικία της 21χρονης στην περιοχή του Αιγάλεω.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ