Κύκλωμα πορνείας: Ποιος είναι ο tattoo artist που συνελήφθη – Οι συμμετοχές σε σίριαλ και σε βίντεο κλιπ

Γνωστή περσόνα στην ελληνική σόουμπιζ ήταν ο 55χρονος tattoo artist, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στα δύο κυκλώματα πορνείας ανηλίκων, που εξάρθρωσαν πρόσφατα οι αστυνομικές αρχές.

Ο 55χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι σεσημασμένος για αρπαγή, μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, εκβίαση. Ύστερα από εισαγγελική εντολή, είχαν δοθεί στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του, καθώς είχε συλληφθεί για το κύκλωμα μαστροπείας που δρούσε στον Κολωνό και εξαρθρώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

Μετά όμως, σύμφωνα με την εκπομπή TLive, αφέθηκε ελεύθερος. Το όνομά του εμφανίζεται και στο κύκλωμα μαστροπείας, που εκμεταλλευόταν επτά ανήλικα κορίτσια, εξωθώντας τα στην πορνεία. Αυτό το κύκλωμα εξάρθρωσαν πριν από μερικά 24ωρα οι αστυνομικές αρχές, προχωρώντας σε έξι συλλήψεις.

Όπως μεταδόθηκε, ο 55χρονος συστήνεται στα social media ως tattoo artist, μοντέλο, ηθοποιός, χορευτής, τερματοφύλακας και υπάλληλος εταιρείας φύλαξης vip προσώπων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 55χρονος τατουατζής φέρεται να έκλεινε ερωτικά ραντεβού με ανήλικες και ως «αντάλλαγμα» τους έκανε τατουάζ. Από το 2021 και μετά, φέρεται να είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον δυο τέτοια ραντεβού, μέσα στο σπίτι που λειτουργούσε και ως επαγγελματικός χώρος δερματοστιξίας. Στο ένα από τα ραντεβού το κορίτσι ήταν κάτω των 15 ετών.

Στην εκπομπή μεταδόθηκε ότι ο 55χρονος παρείσφρησε στο καλλιτεχνικό χώρο και έκανε περάσματα από πάρα πολλά σίριαλ, ενώ είχε συμμετάσχει και σε video clip της Μαρίνας Σάττι. Χαρακτηριστικό είναι, επίσης, ότι φαίνεται σε δεκάδες φωτογραφίες να ποζάρει δίπλα σε πρόσωπα της σόουμπιζ.

 

 

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ