Κύκλωμα πορνείας: Μητέρα είχε μηνύσει την 25χρονη για αρπαγή και σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού της – «Τις έβαζε να διακινούν και ναρκωτικά»

Τρεις μηνύσεις είχε καταθέσει μία μητέρα σε βάρος της 25χρονης, η οποία φέρεται ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος, που εξωθούσε ανήλικες στην πορνεία.

Οι μηνύσεις σε βάρος της 25χρονης είχαν γίνει από τον Απρίλιο του 2023 για αρπαγή και σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού της, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. Μάλιστα, η ίδια μητέρα καταγγέλλει ότι η 25χρονη, που στρατολόγησε την κόρη της, υποχρέωνε τις ανήλικες, όχι μόνο να εκδίδονται, αλλά και να διακινούν ναρκωτικά σε γνωστούς πελάτες του κυκλώματος.

«Η 25χρονη πήγαινε τα κορίτσια αρχικά σε γνωστά κλαμπ για “γλάστρες” και από εκεί “τσιμπούσε” πελάτες για να κλείσει ραντεβού. Σιγά σιγά απομάκρυνε την κόρη μου από το σπίτι, απομακρύνθηκε από εμάς, και τότε άρχισα να ψάχνω τι γίνεται. Όπως έχω καταθέσει και στις αρχές, το κύκλωμα έβαζε τα κορίτσια να διακινούν ναρκωτικά από κλαμπ σε κλαμπ σε γνωστούς πελάτες», είπε η μητέρα στον τηλεοπτικό σταθμό.

«Συνδέονται τα δύο κυκλώματα»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γονείς των επτά ανήλικων κοριτσιών που έπεσαν θύματα μαστροπείας, κατάφεραν να συλλέξουν σημαντικά στοιχεία, τα οποία παρέδωσαν στις αρχές. Παρακολουθούσαν τις κινήσεις των παιδιών τους και συγκέντρωσαν πληροφορίες τόσο για το κύκλωμα με «εγκέφαλο» την 25χρονη όσο και για εκείνο με «αρχηγό» την «Λορέλα», που φέρονται να συνδέονται μεταξύ τους, όπως υποστηρίζουν.

«Είναι ένα τεράστιο κύκλωμα, απλώς χωρίζονται σε ομάδες. Η μία έχει αυτές, η άλλη έχει άλλες. Κινούμαστε όλοι μαζί, έδωσα δύναμη και στις άλλες μαμάδες για να μην τα παρατάνε», λέει η μητέρα ενός εκ των ανήλικων θυμάτων.

Οι γονείς δηλώνουν ανακουφισμένοι μετά και τις νέες συλλήψεις από την αστυνομία. «Κι εγώ από πίσω ήμουν, αλλά δυστυχώς… έγιναν αυτά που έγιναν. Η κόρη μου και πατέρα και μητέρα είχε και σπίτι είχε. Οπότε ό,τι μπόρεσα έκανα. Ό,τι μπόρεσα», λέει άλλη μητέρα.

Έψαχναν τις ανήλικες κόρες τους σε κλαμπ και νυχτερινά μαγαζιά και, ύστερα από έρευνες που έκαναν, κατάφεραν να μαζέψουν και να συγκεντρώσουν στοιχεία ώστε στα μέσα Ιανουαρίου να πέσουν στα χέρια των Αρχών η 31χρονη «Λορέλα», που κατηγορείται για μαστροπεία, ένας 34χρονος «φωτογράφος» και ένας 55χρονος «πελάτης». Όμως οι γονείς ήξεραν ότι η 25χρονη στρατολόγος, καθώς και άλλα μέλη του κυκλώματος κυκλοφορούσαν ακόμα ελεύθερα.

«Ήξερα τι κάνει αυτή (σσ. η 25χρονη), πήρα χαμπάρι γρήγορα. Ότι συνδέονται τα δύο κυκλώματα. Αυτές γνωρίζονται μεταξύ τους, γιατί είναι “τσατσάδες”. Την (σσ. 25χρονη) ξέρω πώς κινείται, πώς μπερδεύει τα μυαλά των κοριτσιών. Είναι επικίνδυνος άνθρωπος», λέει η μητέρα ενός εκ των θυμάτων.

Μετά και τις νέες συλλήψεις, οι γονείς παλεύουν τώρα να στηρίξουν τα παιδιά τους. «Το παιδί μου χρειάζεται υποστήριξη. Δεν μας άκουγε ποτέ, ένα παιδί ατίθασο, ξενύχτια, φασαρίες. Καταστραφήκαμε. Πώς θα φτιάξουν την ζωή τους αυτά τα παιδιά;», λέει ο πατέρας ενός εκ των κοριτσιών, που έπεσε θύμα των κυκλωμάτων.

 

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ