Κύκλωμα μαστροπείας: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο tattou artist – «Έκανα μόνο τατουάζ σε κάποια κορίτσια»

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 25χρονη Μαρία η οποία φέρεται να είναι ο αρχηγός στο κύκλωμα μαστροπείας που ωθούσε στην πορνεία ανήλικες κοπέλες.

Αντίθετα ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν τρία μέλη από το κύκλωμα μαστροπείας που εξωθούσε ανήλικες κοπέλες στην πορνεία. Πρόκειται για τον tattoo artist, μια 21χρονη κοπέλα και τον 36χρονο που πάσχει από νανισμό. Όλοι δήλωσαν αθώοι και επιμένουν πως είναι θέματα.

Η 25χρονη που φέρεται να είναι η αρχηγός του κυκλώματος έσπασε τη σιωπή της για πρώτη φορά στην εκπομπή Live News και δήλωσε μεταξύ άλλων πως είναι αθώα και πως οι κοπέλες έκλειναν μόνοι τους τα ραντεβού.

Η κατηγορούμενη που φέρεται να είχε κυρίαρχο ρόλο στο κύκλωμα με τις ανήλικες, λέει πως τα 2 από τα 7 κορίτσια που ήταν θύματα του trafficking ήταν μόνο φίλες της.

«Το κορίτσια είναι φίλες μου. Εγώ με τις δύο είμαι φίλη, τις υπόλοιπες δεν τις ξέρω. Και εγώ με αυτές είμαι φίλη και έχω μιλήσει με αυτές και μου είπαν ότι δεν έχουν πει τίποτα».

Στην εκπομπή του Live News μίλησε ο tattoo artist που κατηγορείται ως μέλος του κυκλώματος μαστροπείας.«Δεν έχω προτρέψει ποτέ κοπέλα να πάει στον οποιοδήποτε. Δεν έχω συστήσει σε κανέναν φίλο μου κορίτσια να κάνουν αυτή τη δουλειά. Δεν έχω ανακατευτεί και δεν έχω λάβει ποτέ αμοιβή για οτιδήποτε έχουν κάνει αυτές», είπε αρχικά. 

Και παραδέχθηκε: «Γνωρίζω τι κάνανε, το οποίο είναι λυπηρό για την ηλικία τους που φάνηκε ότι είναι ανήλικες ενώ, εγώ δεν το γνώριζα. Αλλά εγώ δεν έχω ανακατευτεί καθόλου σε οποιοδήποτε. Εγώ έχω κάνει μόνο τατουάζ σε κάποια κορίτσια».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ