Κώστας Τσουρός: «Είδα τον εαυτό μου πρωτοσέλιδο που να λέει ότι έχω σχέση με συγκεκριμένο άνθρωπο από τον χώρο μας»

Σε μια εξομολόγηση πέρασε ο Κώστας Τσουρός για ένα δημοσίευμα το οποίο είχε προκαλέσει στο παρελθόν την έντονη ενόχλησή του.

Με αφορμή τη συνέντευξη του Δημήτρη Μοθωναίου στο Ακόμα δεν είδες τίποτα για τη σχέση που του χρέωναν με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Κώστας Τσουρός ανέφερε…

«Υπάρχουν συγκεκριμένα sites και εφημερίδες που γράφουν και ασχολούνται μόνο με αυτά. Εξαρτάται από το έντυπο. Εμένα μου έχει τύχει προσωπικό να δω τον εαυτό μου να φιγουράρει σε πρωτοσέλιδο συγκεκριμένου εντύπου, που να λέει ότι έχω σχέση με συγκεκριμένο άνθρωπο από τον χώρο μας. Δεν θέλω να το επαναφέρω, νομίζω ότι στον Alpha ήμουν τότε», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Ενώ πρόσθεσε:  «Ενέπλεκε το ότι εγώ προχωρούσε επαγγελματικά με το ότι τα έχω με κάποιον από το κανάλι. Δεν αντέδρασα, είναι γελοία πράγματα αυτά. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος από το κανάλι – δεν θέλω να πω ονόματα, όσοι το ξέρουν το ξέρουν – με είχε πετύχει στην κοπή πίτας του Alpha και μου είχε πει: “α εσύ είσαι που τα έχουμε τελικά;”», είπε στον αέρα του Mega ο Κώστας Τσουρός. 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ