Kωνσταντίνος Μιχαηλούδης- “ΣΤΗ ΣΑΡΙΠΟΛΟΥ”

Ο Κωνσταντίνος Μιχαηλούδης μας παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο ¨Στη Σαριπολου¨ σε μουσική του ιδίου και Θεοδώση Χριστίδη και σε στίχους Κωνσταντίνου Μιχαηλούδη. Πρόκειται για

ένα χασάπικο όπου την ενορχήστρωση υπογράφει ο Άκης Μελής και στο μπουζούκι ο βετεράνος αρχημπουζουξής Δημήτρης Χιονάς (έπαιξε δίπλα απο Ζαμπετα,Μπιθικώτση,Κόκκοτα,Μοσχολιού,Δούκισσα,Πάριο κ.α).Tο τραγούδι κυκλοφορεί επίσημα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες απο τις 14.2.2024 και με καινούριο videoclip στις 16.2.24 στο YouTube σε σκηνοθεσία απο Cult Experiences Σαββα Χρήστου και προβλέπεται να αγαπηθεί από το πρώτο άκουσμα.

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Κωνσταντίνος Μιχαηλούδης γεννήθηκε στην Λεμεσό της Κύπρου στις 13 Απριλίου και κατάγεται από την κατεχόμενη Αμμόχωστο. Από μικρός, έδειξε τον ενθουσιασμό του για τον χορό και τη μουσική και έτσι παρακολούθησε μαθήματα χορού, μουσικής και πιάνου παράλληλα για 3 χρόνια.

Παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής στο Kyriakides School of Music για 2 χρονια και μετά στο Μουσικό Εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους για 4 χρόνια στην Λευκωσία.

Ο Κωνσταντίνος δίνει το παρών του σε διάφορες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις φιλανθρωπικού,φεστιβαλ, και διαγωνισμούς.

Τον Μάιο του 2013, μας συστήνετε μέσα από το πρώτο του τραγούδι «Σ‘εμπιστεύομαι», μια μπαλάντα σε σύνθεση και ενορχήστρωση Θεοδόση Χριστίδη και στίχους Βίκυς Ευσταθίου το οποίο έλαβε μέρος στο 1st International Cyprus Music Festival 2013 όπου και απέσπασε το βραβείο ‘Most Popular song’ .

Το Μάιο του 2015 λαμβάνει μέρος στα προκριματικά του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2015 στο ΡΙΚ με το τραγούδι με τίτλο “Stand Up” σε σύνθεση και ενορχήστρωση Άκη Μελή και στίχους Βίκυς Ευσταθίου.Ενα ανεβαστικό ποπ-έθνικ κομμάτι το οποίο κυκλοφορει και στο YouTube .To 2017 κυκλοφορεί το τραγουδι και βιντεοκλιπ “Εισαι” σε Μουσικη Constantinas Maki Roll και Στίχους της Ioni Brigitte Louisides και του ιδίου.

Αυτή τη στιγμή προετοιμάζει τα νέα του τραγούδια, τα οποία θα κυκλοφορήσουν εντός του 2024. Ο πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής μας ζητά την ευκαιρία να τον εντάξουμε στην τόσο μεγάλη οικογένεια της Μουσικής και κατ’ επέκταση της δισκογραφίας.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ