Κέιτ Μίντλετον: Η αποκάλυψη για την ομιλία στο βίντεο που αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο – Ποιος την έγραψε

Στενός φίλος της Kate Middleton έκανε κάποιες αποκαλύψεις για την ομιλία της πριγκίπισσας στο βίντεο μέσα από το οποίο ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε μιλώντας στους Sunday Times η Kate Middleton έγραψε ολόκληρη την ομιλία της για τη μάχη με τον καρκίνο «μόνη της και πολύ γρήγορα», καθώς ήθελε να «δώσει τέλος στα κουτσομπολιά και τις εικασίες για την υγεία της».

«Δεν αφορούσε πραγματικά το δράμα των τελευταίων εβδομάδων, αν και προφανώς αυτό την είχε αναστατώσει. Ένιωσε ότι έπρεπε να το κάνει εξαιτίας αυτού που είναι. Γνωρίζει ότι είναι ένα δημόσιο πρόσωπο και έχει μια ευρύτερη ηγετική ευθύνη. Ήταν όλα δικά της, έγραψε κάθε λέξη των όσων είπε και όλα έγιναν πολύ γρήγορα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο φίλος της.

Σύμφωνα με όσα είπε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποφάσισε να μιλήσει για την κατάσταση της υγείας μέσω ενός βιντεοσκοπημένου μηνύματος αντί για μια πιο «τρανταχτή» γραπτή δήλωση, καθώς θα ήταν ένας πιο καθησυχαστικός τρόπος για να μεταδώσει τα νέα.διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ