Κέιτ Μίντλετον – Γουίλιαμ: Ο λόγος που δεν είπαν στον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει καρκίνο

Η Kate Middleton αποκάλυψε με ένα συγκινητικό βίντεο την Παρασκευή 22/3 ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και ότι βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της θεραπείας της, προκαλώντας παγκόσμιο κύμα συμπαράστασης.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun» η πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο πρίγκιπας William δεν είπαν στον Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ για τον καρκίνο επειδή «δεν μπορούν να τους εμπιστευτούν».

Ο πρίγκιπας Χάρι, δούκας του Σάσεξ και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ πιστεύεται ότι επικοινώνησαν με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ «ιδιωτικά» μετά την συγκλονιστική ανακοίνωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, αλλά, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, δεν είναι ξεκάθαρο πώς έγινε η επικοινωνία μεταξύ των δύο ζευγαριών. Επίσης, είναι άγνωστο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, εάν ο Χάρι ταξιδέψει σύντομα στη Βρετανία.

Αλλά μια πηγή είπε στη New York Post ότι ο Χάρι και η Μέγκαν έμαθαν για τα νέα μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο. «Δεν είχαν ιδέα και έμαθαν τα νέα την ίδια στιγμή που το έμαθε και ο υπόλοιπος κόσμος».

«Υπάρχει ένα βαθύ ρήγμα μεταξύ των αδελφών – αυτό το ξέρουμε. Γνωρίζουμε επίσης ότι προφανώς δεν έχουν μιλήσει εδώ και πολλούς μήνες και ο λόγος, φυσικά, είναι ότι εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια έχουν προκαλέσει ατελείωτα προβλήματα στη βασιλική οικογένεια και έτσι δεν μπορούν να τους εμπιστευτούν» αναφέρει ο βασιλικός σχολιαστής Richard Fitzwilliams.

«Ο Γουίλιαμ δεν εμπιστεύεται τον Χάρι και τη Μέγκαν και έχει βάσιμους λόγους. Γνωρίζουμε τι έγινε με την Oprah, το πρόγραμμα για το Netflix, το Spare και μετά τις συνεντεύξεις γύρω από το βιβλίο του. Δεν υπήρχε λόγος να κερδίζουν χρήματα από τους δεσμούς τους με τη βασιλική οικογένεια. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό (σ.σ. η βασιλική οικογένεια) είναι το μόνο πράγμα που φαίνεται να τους αποφέρει πολλά χρήματα. Αυτό εγείρει άλλα ερωτήματα σχετικά με το τι θα κάνουν στο μέλλον», προσθέτει.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ