ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ – Αυτή τη βδομαδα, ο Νικόλας έρχεται αντιμέτωπος με μια τρομακτική αποκάλυψη!

Μη χάσετε τις καταιγιστικές εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45.

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου: Γιατί προσεγγίζει η Υπηρεσία Πληροφοριών τον Λάκη; Σε μια προσπάθεια να τον πάρει με το μέρος του, ο Δαμασκηνός προτείνει στον Νικόλα να αναλάβει την εποπτεία της επιτροπής των υποτροφιών του ιδρύματός του.

Γιατί ισχυρίζεται ο Σταύρος στην Αστυνομία ότι τον απείλησε ο συμμαθητής του; Τι σχεδίαζε από την αρχή, όταν προσφέρθηκε να πει ψέματα για τον Φλωρή; Ο Νικόλας προσπαθεί να διαπιστώσει αν τα μυστικά του Λάμπη σταματούν στη συμμετοχή του στους παράνομους αγώνες ή αν ο μαθητής κρύβει κάποιο χειρότερο τραύμα.

Γνωρίζει ο Δαμασκηνός ότι η νέα του υπάλληλος είναι η κόρη του Νικόλα; Ο Φλωρής ισχυρίζεται ότι έλεγε ψέματα αυτό το διάστημα για να προστατέψει τη μνήμη του νεκρού συμμαθητή του. Τι αγνοεί ο Νικόλας για τον Χρήστο και πώς θα αντιδράσει όταν μάθει για τη συμμετοχή του στους αγώνες; Με ποιον είχε συνεννοηθεί, για προστασία στο σχέδιό του, να διεισδύσει στις παράνομες συμμορίες των ανήλικων παικτών; Ποια τρομακτική αποκάλυψη περιμένει τον Νικόλα;

Στο επεισόδιο της Τρίτης 26 Μαρτίου: Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες θανάτου του νεαρού που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του Γιώργου. Η σχέση της Άννας με τον Ίσσαρη δεν θυμίζει σε τίποτα το ζευγάρι που ήταν κάποτε και αυτό αρχίζει να επηρεάζει τη συνεργασία τους στο Τμήμα Ειδικών Εγκλημάτων και Ερευνών.

Η Αμάντα, πλέον, αμφισβητεί τον Φλωρή και μπορεί να το εκμυστηρευτεί μόνο στις φίλες της. Τι απασχολεί τον Λάκη σε όσα του ζητάει η Υπηρεσία Πληροφοριών; Ο Νικόλας πιστεύει ότι ο θάνατος του νεαρού πυγμάχου συνδέεται με την προσπάθεια εκφοβισμού μαρτύρων για να προστατευτεί ο γιος του Δαμασκηνού.

Ο Αχιλλέας έχει αρχίσει πλέον και αγχώνεται με τις μεθόδους του Δαμασκηνού, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τον φόνο του πυγμάχου. Γιατί συνεχίζει να λέει ψέματα η Νάσια στον Νικόλα για την εταιρεία, στην οποία δουλεύει και πώς αντιμετωπίζει τη συμπάθεια του Δαμασκηνού; Γιατί αντιδρά η Δάφνη στην πίεση του Δαμασκηνού και ποιος θα επισκεφτεί την οικογένεια του Γιώργου μετά το τελευταίο αντίο στον μαθητή;

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ