Καλαμάτα: Η καταρρακτώδης βροχή δεν πτόησε τους 4.000 καρναβαλιστές – ΦΩΤΟ

Ο καιρός δεν ήταν «σύμμαχος» στο 11ο Καλαματιανό Καρναβάλι καθώς η παρέλαση διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή. Ωστόσο αυτό δεν πτόησε σε καμία περίπτωση τους περίπου 4.000 καρναβαλιστές, κάθε ηλικίας, να διασκεδάσουν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες της μεσσηνιακής πρωτεύουσας να δώσουν το παρών στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Στη φετινή παρέλαση συμμετείχε και μια ομάδα από το διάσημο καρναβάλι του «Μαρτινιάνο» από τα ελληνόφωνα χωρίς της κάτω Ιταλίας και συγκεκριμένα το Σαλέντο. Εντυπωσίασαν με τις χειροποίητες μάσκες τους ενώ απόψε στις 8 στο χωριό της Αλαγονίας στην καρδιά του Ταΰγετου, θα παρουσιάσουν το δικό τους δρώμενο.

Παρουσία είχαμε και από το Κουκερι της Βουλγαρίας για 2η φορά που εντυπωσίασαν με τις στολές τους. Παρουσιαστής του 11ου Καλαματιανου καρναβαλιού ήταν ο Τόνι Σφίνος, ωστόσο η συναυλία του που ήταν προγραμματισμένη αμέσως μετά την παρέλαση ματαιώθηκε λόγω τεχνικών προβλημάτων που προέκυψαν από τη βροχή.

Η διασκέδαση συνεχίζεται αυτή την ώρα, με αμείωτο ρυθμό στα καταστήματα εστίασης και αναψυχής της πόλης της Καλαμάτας.

Καλαμάτα Καρναβάλι Βροχή Καλαμάτα Καρναβάλι Βροχή Καλαμάτα Καρναβάλι Βροχή Καλαμάτα Καρναβάλι Βροχή Καλαμάτα Καρναβάλι Βροχή

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ