Ηγουμενίτσα: Προφυλακιστέοι οι 2 κατηγορούμενοι που μετέφεραν 100 κιλά ναρκωτικά – «Είμαι εξαρτημένος» λέει ο αστυνομικός

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 41χρονος αστυνομικός και ο συνομήλικός του Αλβανός συνεπιβάτης, που κατηγορούνται για εισαγωγή, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση 102 κιλών ινδικής κάνναβης, και συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα.

Ο Αλβανός συνεπιβάτης του 41χρουνου αστυνομικού ισχυρίστηκε, ότι συνεργάζονταν με τον εν λόγω αστυνομικό και στο παρελθόν παρέχοντας πληροφορίες και ότι πίστευε πως συμμετείχε σε νόμιμη αστυνομική επιχείρηση και την περασμένη Παρασκευή.

Από την πλευρά του, ο 41χρονος αστυνομικός, αποδέχθηκε τις κατηγορίες, δήλωσε εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών ουσιών και ισχυρίστηκε, ότι προέβη στη μεταφορά ως αντάλλαγμα των ουσιών που έπαιρνε. Μάλιστα, ζήτησε ιατρική πραγματογνωμοσύνη για να αποδειχθεί ο εθισμός του.

Αντιθέτως, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 51 χρόνος αστυνομικός, ο οποίος δεν βρίσκονταν στο υπηρεσιακό όχημα, με το οποίο έγινε η μεταφορά, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο 51χρονος αστυνομικός αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση, και αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και την καταβολή εγγύησης 8.000 ευρώ.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ