Η ΕΡΤ ανανεώνει τα δελτία ειδήσεων

Αλλαγές ενδεχομένως να υπάρξουν από τη νέα σεζόν στα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ με αιχμή του δόρατος τα δελτία που προβάλλονται παράλληλα από το ΕΡΤNEWS και την ΕΡΤ1 δηλαδή αυτό στις 12.00 το μεσημέρι και το βασικό δελτίο στις 18.00 το απόγευμα.

Αυτή τη στιγμή το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων από Δευτέρα έως Πέμπτη παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος ενώ τις τρεις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας έχει επιλεγεί η εναλλαγή προσώπων (rotation). Όσον αφορά στο δελτίο των 18.00 από Δευτέρα έως Πέμπτη παρουσιαστής είναι ο Γιώργος Κουβαράς και τις τρεις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας ο Απόστολος Μαγγηριάδης.

Ο τελευταίος φέρεται να δέχθηκε κρούση για επιστροφή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ όμως θα παραμείνει στο δυναμικό της Δημόσιας Τηλεόρασης τόσο με την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων όσο και των εκπομπών «Επίλογος» και «EΡΤ Talks» που έχουν αφήσει θετικό αποτύπωμα τόσο εντός ΕΡΤ όσο και στο τηλεοπτικό κοινό που τις παρακολουθεί.

Αλλαγές θα υπάρξουν και στα δελτία ειδήσεων του ERTNEWS με τα στελέχη της ενημέρωσης να προσανατολίζονται στο να δοκιμαστούν στην παρουσίαση των μικρότερων δελτίων νεότερα πρόσωπα από το ειδησεογραφικό δυναμικό της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Πηγή: reader.gr

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ