H Κarlie Kloss επανακυκλοφορεί το εμβληματικό περιοδικό LIFE

Το εμβληματικό περιοδικό LIFE αναβιώνει, χάρη στο supermodel  Karlie Kloss. Η νεοσύστατη εκδοτική εταιρεία της Kloss, Bedford Media, ανακοίνωσε ότι επανεκκινεί την έκδοση του LIFE, τόσο σε έντυπη όσο και σε ψηφιακή μορφή. Η εταιρεία της Kloss,  Bedford θα διαχειρίζεται τις εκδοτικές εργασίες, τα μέσα ενημέρωσης και τα έσοδα, ενώ ο σύζυγος της Kloss, Joshua Kushner, θα είναι ο εκδότης!

 

 “Βλέπουμε το LIFE ως μια αναζωογονητική και ενωτική φωνή σε ένα χαοτικό τοπίο των μέσων ενημέρωσης”, δήλωσε η Kloss. “Ενώ η Bedford είναι μια νέα εταιρεία μέσων ενημέρωσης, εμπνεόμαστε βαθιά από την εμβληματική κληρονομιά του LIFE και την ικανότητά του να συνδέει διαφορετικά ακροατήρια με παγκόσμιες αφηγήσεις για την ανθρωπότητα”.

Λίγο καιρό πριν η εταιρεία της Kloss απέκτησε τα δικαιώματα του περιοδικού  i-D, που όμως περνάει δύσκολες εποχές.

 

Φαίνεται ότι η εταιρεία της Kloss  έχει απολύσει την πλειοψηφία του προσωπικού στο περιοδικό i D. Ετσι η είδηση για την κυκλοφορία του LIFE προκάλεσε σύγχυση στους δημοσιογράφους . Οι  εξελίξεις στο  i-D σηματοδοτούν τον τελευταίο γύρο απολύσεων στα μέσα ενημέρωσης του 2024, οι οποίες έχουν πλήξει  μεγάλους ομίλους όπως :Vice, WWD, Footwear News, Time, The Los Angeles Times, Sports Illustrated, Business Insider, Forbes, The Wall Street Journal, BuzzFeed και άλλους τίτλους.

Πάντως η κίνηση για την επανακυκλοφορία του LIFE είναι αισιόδοξη και ελπίζουμε να είναι η αρχή για μία πιο θετική εξεέλιξη στο κλάδο των εκδόσεων!

Kεντρικη φωτογραφία @karliekloss



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ