ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΕΜΗΣ & ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΣΣΙΟΣ Βάλε Ρε Φίλε Ένα Ποτό (Digital Single)

Δυο από τους πιο επιδραστικούς λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς τους ο Γιώργος Γιασεμής και ο Γιάννης Τάσσιος ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μας παρουσιάσουν ένα σύγχρονο λαϊκό τραγούδι γεμάτο έρωτα, συναίσθημα και αλήθειες, που έχει τον τίτλο “Βάλε Ρε Φίλε Ένα Ποτό”!
Σαν δυο καλοί φίλοι από τα παλιά που βρίσκονται ξανά, για να εξομολογηθούν ο ένας στον άλλο τον πόνο τους, να μοιραστούν, να λυτρωθούν και να απαλύνουν την ερωτική απογοήτευση τους. Έτσι κυλάει μελωδικά το “Βάλε Ρε Φίλε Ένα Ποτό” στην καρδιά μας, με διάθεση να σβήσει τις πληγές του ψεύτικου έρωτα και χωρισμού!
Στο μουσικό βίντεο του τραγουδιού “Βάλε Ρε Φίλε Ένα Ποτό” ο Γιώργος Γιασεμής και ο Γιάννης Τάσσιος συναντιούνται με φόντο το απέραντο γαλάζιο, στην ηρεμία της θάλασσας μέσα σε ένα σκάφος για να μας τραγουδήσουν και να απαλύνουν με τις μελωδίες τους τον πόνο κάθε χωρισμένου, που θα ταυτιστεί με τους στίχους του τραγουδιού!
“Βάλε Ρε Φίλε Ένα Ποτό”, η νέα λαϊκή επιτυχία του Γιάννη Τάσσιου και του Γιώργου Γιασεμή, ένα τραγούδι που σίγουρα θα ταυτιστεί ο ακροατής, θα αγαπήσουν τα ραδιόφωνα και θα κερδίσει από το πρώτο άκουσμα, τις πίστες, τα club και τα social!

Βρείτε το «Βάλε Ρε Φίλε Ένα Ποτό» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3TEHLSF
iTunes/ Apple Music: https://apple.co/3IMXSr3
Deezer: https://bit.ly/493Go4u
Amazon Music: https://amzn.to/3x1EWlZ

Προηγούμενο ΆρθροΜιχάλης Παπαματθαίου – «Σάββατο Βγαίνω»

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ