Γιάννα Νταρίλη: «Δεν έτυχε να αποκτήσω παιδιά αλλά είχα όνειρο να κάνω οικογένεια»

Τη Γιάννα Νταρίλη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα. Η γνωστή γυμνάστρια μίλησε για την καριέρα της, την επιθυμία της για οικογένεια και τον αείμνηστο Γιώργο Λουκανίδη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

«Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή με θέμα την υγεία. Δεν είδα ποτέ τον εαυτό ως την ωραία του σχολείου» ανέφερε αρχικά η Γιάννα Νταρίλη.

«Η Ελένη Μενεγάκη ήταν πάρα πολύ όμορφη, πάρα πολύ γλυκιά και πάρα πολύ συνεργάσιμη. Είναι η βασίλισσα της τηλεόρασης» είπε η Γιάννα Νταρίλη για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη.

«Είμαι η γυναίκα νοικοκυρά και μου αρέσει να είναι τακτοποιημένα όλα στο σπίτι. Μου αρέσει να μαγειρεύω, να κάνω καινούργιες συνταγές. Σε κανέναν δεν αρέσει να σφουγγαρίζει και να σιδερώνει» πρόσθεσε η Γιάννα Νταρίλη.

«Δεν αποδέχομαι τον όρο του sex symbol, δεν βλέπω έτσι τον εαυτό μου. Δεν έτυχε να αποκτήσω παιδιά αλλά είχα όνειρο να κάνω οικογένεια. Τα πιο κολακευτικά σχόλια τα δεχόμουν για τα πόδια μου, με αποκαλούσαν ‘το κορμί’. Δε θα ξεχάσω την στιγμή που παρουσίασα τους Ολυμπιακούς» σημείωσε, επίσης.

Η γνωστή ηθοποιός μιλάει για τον φίλο της Γιώργο Λουκανίδη που έφυγε άδικα αλλά και για τις εκπομπές που παρουσιάζει στις ΗΠΑ.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ