Φαίη Σκορδά: Θα περιμένει την επίσημη πρόταση του ΣΚΑΙ

Πολύ ψηλά στην επικαιρότητα τηλεοπτικού ρεπορτάζ παραμένει το θέμα του τηλεοπτικού μέλλοντος της Φαίης Σκορδά. Λογικό καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο brand name της ψυχαγωγίας και η μετακίνησή της από τον ΣΚΑΪ ή και όχι θα προκαλέσει καραμπόλες. Η Φαίη Σκορδά μπήκε στη δεύτερη χρονιά της συνεργασίας της με το κανάλι του Φαλήρου το φθινόπωρο του 2023 με σημαντικές αλλαγές: Το συμβόλαιό της προέβλεπε καθημερινή εκπομπή μέσα στο τετράωρο 9.00 – 13.00. Μετά από συνάντηση που είχε το προηγούμενο καλοκαίρι με υψηλόβαθμο στέλεχος της διοίκησης του ΣΚΑΪ αποδέχθηκε μερική τροποποίηση του συμβολαίου της και μετακίνηση στο δίωρο 12.00 – 14.00 επιστρέφοντας τη ζώνη 10.00 – 12.00 στους «Αταίριαστους».

Η εκπομπή της άλλαξε όνομα («Πρωινό μας» – «Fay’s Time»), αρχισυντάκτρια (Ελεάννα Τρυφίδου – Αγγελική Γιαννακοπούλου), αρκετά μέλη της ομάδας πίσω από τις κάμερες και σχεδόν το σύνολο της ομάδας μπροστά από αυτές με εξαίρεση τον Άγγελο Βουράκη που παρέμεινε στην ομάδα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο αλλά και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στη στήλη της μαγειρικής. Οι αλλαγές δεν έφεραν ούριο άνεμο στους πίνακες τηλεθέασης παρ’ όλα αυτά η Φαίη Σκορδά διατήρησε τη δύναμή της στις εμπορικές τοποθετήσεις που ενδιαφέρουν τα κανάλια στην πρωινή και μεσημεριανή ζώνη.

Το συμβόλαιο της Φαίης Σκορδά με τον ΣΚΑΪ λήγει τον Ιούλιο και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ραντεβού με τη διοίκηση του σταθμού. Θα γίνει σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στον Απρίλιο το αργότερο. Την ίδια στιγμή το ρεπορτάζ επιμένει για έντονο ενδιαφέρον του Mega προς την πλευρά της παρουσιάστριας και σχετικές επαφές ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώνεται επίσημα ούτε από πηγές του καναλιού αλλά ούτε και από το περιβάλλον της Φαίης Σκορδά. Η έμπειρη παρουσιάστρια θα περιμένει την συνάντηση με τον ΣΚΑΪ και το τι θα της προταθεί.

Είναι ισχυρή η πιθανότητα ο σταθμός να ζητήσει εκ νέου τη μετακίνησή της αυτή τη φορά μετά το δελτίο ειδήσεων στη ζώνη 15.00 – 17.00. Από την άλλη μια ενδεχόμενη μεταγραφή της στο Mega είτε πάει πρωί είτε μεσημέρι θα φέρει σημαντικές αλλαγές στο καθημερινό πρόγραμμα του Μεγάλου καναλιού. Υπενθυμίζεται και αυτό έχει τη σημασία του πως συμβόλαιο σε ισχύ για την επόμενη σεζόν έχει από τις παρουσιάστριες μόνο η Δανάη Μπάρκα.

Αντίθετα το καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια τόσο της Ελεονώρας Μελέτη όσο και της Ελένης Μενεγάκη. Και στο Mega οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν από τις παρουσιάστριες που αυτή τη στιγμή ανήκουν στο δυναμικό του σταθμού. Φυσικά δεν μπορεί να αποκλειστεί και είσοδος άλλου «μνηστήρα» για τηλεοπτικό γάμο με τη Φαίη Σκορδά. Ο δρόμος προς τις τελικές αποφάσεις είναι μακρύς.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ