Φαίη Σκορδά: Απαντά για το βίντεο με την ίδια που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο – «Είναι σοκαριστικό»

Ένα βίντεο απάτη κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με πρωταγωνίστρια την Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ πληροφορήθηκε πως ένα επεξεργασμένο με τεχνητή νοημοσύνη απόσπασμα κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα και θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από όσα λέγονται σε αυτό μέσα από το «Fay’s Time».

«Θέλω να δούμε κάτι σοβαρό, που δεν συμβαίνει μόνο σε μένα αλλά και σε άλλα διάσημα πρόσωπα που λόγω της δουλειάς τους έχουν μία συγκεκριμένη προβολή. Συζητούσαμε και προχθές για την τεχνητή νοημοσύνη και για το κατά πόσο μπορούν πλέον να σου βάλουν λόγια στο στόμα σου χωρίς να τα έχεις πει», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Πήραν ένα απόσπασμα από μία συνέντευξη με έναν καλεσμένο διατροφολόγο και άλλαξαν και τα δικά μου λόγια και τα δικά του, χρησιμοποιούν όμως τις δικές μας φωνές. Να πω ότι όλο αυτό είναι απάτη, είναι fake και έχει δημιουργηθεί με τεχνητή νοημοσύνη. Δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε. Αρκετοί μου έστειλαν στο Instagram ότι το κατάλαβαν αλλά κάποιοι άνθρωποι δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με αυτή την τεχνολογία», συμπλήρωσε η αγαπημένη παρουσιάστρια.

 

«Έχω πάθει σοκ. Είναι και επικίνδυνο αυτό, γιατί πέρα από το οικονομικό είναι πια και θέμα υγείας. Σοκαριστικό», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ