Εξωθούσαν ανήλικα κορίτσια στην πορνεία: Τους έκλειναν ραντεβού σε ξενοδοχεία της Αθήνας – «Εγκέφαλος» μια 25χρονη 

Εξωθούσαν στην πορνεία ανήλικα κορίτσια και τούς έκλειναν ραντεβού με πελάτες σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας. Μια υπόθεση που προκαλεί φρίκη αποκαλύφθηκε μετά τις τέσσερις συλλήψεις στις οποίες προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανήλικων της Ασφάλειας Αττικής. Σημειώνεται ότι συνελήφθησαν 4 άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση στις 17 και 18 Μαρτίου σε Βύρωνα, Αιγάλεω και πλατείες Αττικής και Ομονοίας.

Μία 25χρονη, ένας συνομήλικός της, ένας 54χρονος και μία 21χρονη αποτελούσαν τα μέλη του κυκλώματος. Η 25χρονη από το καλοκαίρι του 2023 στρατολόγησε επτά ανήλικα κορίτσια που είχαν συμπληρώσει τα 14 έτη, αφού προηγουμένως είχε αναπτύξει φιλική σχέση μαζί τους, διευκολύνοντας στην πραγματοποίηση συναντήσεων με πελάτες, με σκοπό τη γενετήσια εκμετάλλευσή τους σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής στο κέντρο της Αθήνας.

Από τις συναντήσεις η 25χρονη λάμβανε μέρος των χρημάτων και πολλές φορές τις συνόδευε η ίδια στα σημεία συνάντησης. Ακόμη, σε κάποιες περιπτώσεις αντί χρημάτων προμήθευε το θύματα με ναρκωτικές ουσίες.

Ο 25χρονος και 54χρονος υποστήριζαν τη μεταφορά και παράδοση των κοριτσιών στα ξενοδοχεία με τη χρήση των οχημάτων τους. Η 21χρονη προήγαγε στη γενετήσια εκμετάλλευση μία εκ των ανήλικων κοριτσιών, έχοντας λάβει μέρος των χρημάτων.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια και μικοποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική και μετέπειτα στην ανακριτική Αρχή.

 

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ