Ευγενία Δημητροπούλου: «Με ενοχλεί όταν θέλουν να φωτογραφίσουν την κόρη μου χωρίς να με ρωτήσουν»

Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε καλεσμένη η Ευγενία Δημητροπούλου το βράδυ της Τρίτης 19/3.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία, στην προσωπική της ζωή, αλλά και στην κόρη της.

«Είμαι μελαγχολική με μια επιφάνεια χαράς και αισιοδοξίας. Αν με ξύσεις παραπάνω έχω τις μαύρες μου. Ήμουν έτσι πριν γίνω ηθοποιός. Εσωστρεφές άτομο που ψαχνόμουν, που ένιωθα ότι δεν μπορούν να με καταλάβουν και βρήκα ότι μέσα από την Τέχνη μπορώ να εκφραστώ. Όταν μου μπήκα στη δουλειά μου έλεγαν να έχω γερό στομάχι, απαιτείται αλλά ακολούθησα αυτό που λένε ότι βρες αυτό που θες και δεν θα δουλέψεις ποτέ στη ζωή σου. Τα έκανα όλα στην άκρη! Δεν ένιωσα ανταγωνισμό», είπε αρχικά η Ευγενία Δημητρόπουλου.

Και συνέχισε: «Η πιο ζόρικη στιγμή στο επάγγελμα είναι όταν ματαιώνεται κάτι που έχεις σχεδιάσει και σου λένε “δεν θα γίνει τελικά”. Συνήθως αυτό, όταν αλλάζουν τα σχέδια. Δεν σε αποζημιώνει κάποιος για αυτό»

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Ευγενία Δημητρόπουλου ανέφερε: «Δεν κατάλαβα γιατί προκάλεσε τόσο εντύπωση η προσωπική μου ζωή. Τότε ήμουν σε καθημερινό σήριαλ και τους ευχαριστώ που μου έδωσαν άδεια να φύγω στην Αφρική. Στη Σιέρα Λεόνε δεν είναι καλά τα πράγματα. Ο τουρίστας μπορεί να είναι πιο προστατευμένος αλλά δεν είναι μια χώρα που μπορείς άνετα να επισκεφθείς. Από τη στιγμή που αποφασίζουμε ότι θέλουμε να κάνουμε οικογένεια, για ποιο λόγο να γεννήσουμε από την στιγμή που υπάρχουν παιδιά και είναι σε δύσκολη θέση; Έτσι το σκεφτόμασταν, τόσο απλά».

Για την υιοθεσία της κόρης της, η ηθοποιός σημείωσε: «Πρέπει πάντα να ξέρεις από πού το παίρνεις το παιδί. Της μιλάω για την κουλτούρα της στα πλαίσια που μπορεί να ακούσει γιατί είναι μικρούλα ακόμα. Πιστεύω ότι οι γονείς είμαστε οχήματα των παιδιών προς την ενηλικίωση. Δεν νιώθω ότι ανήκει αυτό το παιδί. Μακάρι να μπορέσω να της δώσω όσο πιο πολλά εφόδια να ανοίξει τα φτερά της και να πάμε μαζί στη χώρα που γεννήθηκε. Με βλέπει στην τηλεόραση, έχει έρθει και στο θέατρο αλλά δεν έχει καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει».

«Εγώ νιώθω ότι είναι σαν να γίνεται ένας σεισμός και αλλάζει πάρα πολύ η ισορροπία στον γάμο. Ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος τι σημαίνει ότι έρχεται ένα παιδί. Δεν με ενοχλεί κάτι ιδιαίτερα όταν με ρωτάνε. Μπορεί σε σχέση με το παιδί όταν είναι παιδί αλλά η ίδια οριοθετεί αρκετά. Μπορεί να πάνε να τη βγάλουν φωτογραφία χωρίς να με ρωτήσουν. Λέω “στοπ” μέσα στο σπίτι όταν θέλω να έχω την ηρεμία μου στο σπίτι, να κάνω ένα ντουζ για παράδειγμα», κατέληξε η Ευγενία Δημητρόπουλου.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ