Έρημη Χώρα – Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο 29/3 στην ΕΡΤ1!

H «Έρημη χώρα», η συγκλονιστική σειρά της ΕΡΤ, μετά την επιτυχημένη προβολή της στο ERTFLIX, όπου καθήλωσε το κοινό καταγράφοντας περισσότερες από 2.150 εκατομμύρια θεάσεις, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, στις 21:15, με διπλό επεισόδιο.

Η σειρά οχτώ επεισοδίων, παραγωγής ERTFLIX, μια δυνατή οικογενειακή ιστορία με στοιχεία γουέστερν, σε σενάριο-σκηνοθεσία Γιώργου Γκικαπέππα, με εξαιρετικούς ηθοποιούς και συντελεστές, έρχεται στη μικρή οθόνη για να κατακτήσει και τους τηλεθεατές, κάθε Παρασκευή βράδυ, με δύο επεισόδια.

Η σειρά είναι προσβάσιμη σε όλους με ακουστική περιγραφή εικόνας για άτομα με οπτική αναπηρία και δυνατότητα εμφάνισης υποτίτλων για κωφούς και βαρήκοους.

Όσα θα παρακολουθήσετε στα πρώτα δύο επεισόδια:

Επεισόδιο 1ο: «Σταυροδρόμια»
Η δολοφονία της γυναίκας του, δώδεκα χρόνια πριν, μεταμόρφωσε τον Λουκά, έναν φιλήσυχο αγρότη, σ’ έναν μισάνθρωπο που οπλοφορεί και είναι ύποπτος για μια σειρά από ανεξιχνίαστες εξαφανίσεις ανθρώπων της νύχτας.

Η σχέση του με τον γιο του και τη Ρουμάνα νύφη του είναι ανύπαρκτη, όπως και με την εγγονή του, την 11χρονη Εύα, που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια της ομιλίας και δεν την έχει δει ποτέ.

Μια δραματική συγκυρία, όμως, θα συνδέσει τους δρόμους του Λουκά και της Εύας με τους δρόμους της Μαρίνας, μιας ευαίσθητης κοινωνικής λειτουργού, και του Μάνου, ενός εισαγγελέα ανηλίκων με προβληματική οικογενειακή ζωή, καθώς ένα δυστύχημα θα αλλάξει καθοριστικά τις ζωές όλων τους.

Επεισόδιο 2ο: «Πουθενά»
Μετά τον θάνατο των γονιών της, ο Μάνος και η Μαρίνα καλούνται να αποφασίσουν για την τύχη της Εύας.

Η Μαρίνα αρχίζει να ερευνά το σκοτεινό προφίλ του Λουκά, που, για ακόμη μια φορά, εμπλέκεται σ’ ένα βίαιο επεισόδιο.

Όταν η Μαρίνα πηγαίνει να τον συναντήσει, εκείνος αρνείται κάθε επαφή με την Εύα.

Παράλληλα, η γιαγιά και ο παππούς της Εύας στη Ρουμανία, θύματα της πολύχρονης ρουμανικής οικονομικής κρίσης, συγκρούονται για την κηδεμονία της εγγονής τους, κι ενώ ένα γραφειοκρατικό και νομικό θρίλερ ξεκινά για το άγνωστο μέλλον της Εύας, η Μαρίνα αποφασίζει να παίξει ένα παράτολμο παιχνίδι.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ