Ελεονώρα Μελέτη: «Τον παρακολούθησα γιατί με εκνεύριζε που υποτιμούσε τη νοημοσύνη μου, ήμουν σίγουρη ότι θα βρω»

Με αφορμή ένα θέμα για τους επώνυμους Έλληνες που η ζήλια τους, τους οδήγησε στο να παρακολουθήσουν τους συντρόφους τους, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να περιγράψει μια δική της ιστορία.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα, το πρωί της Δευτέρας 18/3 μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε παρακολουθήσει σύντροφό της, που ήξερε ότι την απατά, προκειμένου να του αποδείξει ότι δε μπορεί να την κοροϊδεύει και να υποτιμά έτσι τη νοημοσύνη της.

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου, αλλά όχι από ζήλια. Δε με ενδιέφερε καθόλου. Ήμουν σίγουρη ότι θα βρω. Με εκνεύριζε τόσο πολύ που υποτιμούσε τη νοημοσύνη μου. Με εκνεύριζε γιατί ήταν εξαιρετικά προκλητικός ο τρόπος που έκανε αυτό που έκανε, και απλά ήθελα να του δείξω πόσο κάφρος είναι. 

Απλά δεν είχα το αποδεικτικό να του πω ότι “είσαι παλιοψεύτης”. Πραγματικά δε με ενδιέφερε καθόλου, και ήξερα και το παρασκήνιο. Δε χρειαζόταν να το κάνω για να επιβεβαιώσω τον εαυτό μου. Αυτός ήθελα να αποδείξω ότι ήταν ένας παλιαπατεώνας βλάκας. Ήξερα ότι συμβαίνει. Το έκανα επειδή με εκνεύριζε που νόμιζε ότι είμαι ηλίθια. Ήθελα να έχω την τελευταία κουβέντα» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ