Ελευσίνα: Καρέ- καρέ η αστυνομική καταδίωξη του 44χρονου που τρομοκράτησε την πρώην σύντροφό του

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από την αστυνομική καταδίωξη του 44χρονου που λίγο νωρίτερα είχε τρομοκρατήσει την πρώην σύντροφό του στους δρόμους της Ελευσίνας βλέπει το φως της δημοσιότητας. Όπως φαίνεται στο βίντεο, αστυνομικοί τρέχουν πίσω από το όχημά του προκειμένου να μην τον χάσουν από τα μάτια τους, να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Ο 44χρονος νωρίτερα καταδίωκε την πρώην σύντροφό του για αρκετά λεπτά και προσπάθησε να εμβολίσει το αυτοκίνητό της 7 φορές. Τα σημάδια στα δύο αυτοκίνητα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες είναι εμφανή.

Τελικά κατάφερε να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητό της στην οδό Ωκεανιδών. Με αστραπιαίες κινήσεις κατέβηκε από το όχημά του και εισέβαλε στο δικό της μέσα από το παράθυρο.

Η γυναίκα που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας αποκαλύπτει στο Star: «Λογομαχήσαμε κι άρχισε να με κυνηγάει. Του είχα πει να χωρίσουμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που δεχόμουν κακοποιητική συμπεριφορά από εκείνον. Με έχει πιάσει και από τον λαιμό. Προσπάθησα να πατήσω το panic button που μου είχαν εγκαταστήσει οι αστυνομικοί στο κινητό μου αλλά από την ταραχή μου δεν τα κατάφερα», παραδέχεται.

Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς πάνω σε ταράτσα.

Η γυναίκα πήγε στην αστυνομία για να τον καταγγείλει αμέσως μετά το περιστατικό. Εκείνος πέρασε με το όχημα του έξω από το τμήμα για να την εντοπίσει. Μόλις τον είδαν οι αστυνομικοί άρχισαν να τον καταδιώκουν σε Ελευσίνα και Μάνδρα, όπως φαίνεται και στο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star.

Ο 44χρονος έφτασε μέχρι το σπίτι του και άρχισε να πηδάει από ταράτσα σε ταράτσα. Τελικά οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ του STAR:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ