Δημήτρης Χρυσοχοΐδης: Η αποκάλυψη για την υπόσχεση που του είχε δώσει ο Βασίλης Καρράς και δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει

Για τον κολλητό του φίλο, Βασίλη Καρρά, μίλησε φανερά συγκινημένος ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης στην εκπομπή «Μega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο, Στέφανος Κωνσταντινίδη.

Ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του αγαπημένου τραγουδιστή που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Δεκέμβριο αλλά και την υπόσχεση που του είχε δώσει και δεν πρόλαβε να κάνει πράξη.

«Μαγείρευε πολύ καλά. Έκανε πολύ καλές γαρίδες σοτέ και αντικριστό. Ασχολούνταν πολύ με τα κτήματα σαν γεωργός, διαφωνούσαμε για το ψάρεμα. Είχε φορτωθεί πολλά και αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα. Έχει γράψει πάνω από 200 τραγούδια. Ήταν μαχαίρι στην καρδιά να πρέπει να τραγουδάω το τελευταίο τραγούδι που μου έδωσε», είπε αρχικά ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης για τον Βασίλη Καρρά.

Ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής του ήταν η γυναίκα του. Ήταν δύσκολος άνθρωπος. Όποιος τον ακολούθησε, δεν άντεξε. Κάποιες φορές τον απέφευγα γιατί δεν μπορούσα να ακολουθήσω τη ζωή του, ήταν σκληρός, δε μάσαγε».

Ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης είπε για τη δική του καριέρα: «Πριν γίνω τραγουδιστής, ήμουν φανοποιός. Όταν άρχισα να προωθώ την καριέρα μου στην Αθήνα, πάθαινα κρίσεις πανικού. Επέστρεψα στην πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας των κρίσεων πανικού. Έκανα πίσω στην καριέρα μου γιατί κοίταζα να σώσω την ψυχή μου. Υπήρξα γενναιόδωρος με τους νέους τραγουδιστές. Κάποτε, ο Νίκος Βέρτης ζήτησε να τραγουδήσει 10 λεπτά περισσότερο και του έδωσα 20».

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης αποκάλυψε συγκινημένος: «Μου είχε πει ότι μόλις συνέλθει λίγο θα ερχόταν στο μαγαζί να με δει, αλλά δεν πρόλαβε».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ