Χρήστος Βολικάκης: Ξεσπά μετά τις κατηγορίες για χρήση απαγορευμένων ουσιών – «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν»

Με νέα του ανάρτηση στα social media, ο πρωταθλητής της ποδηλασίας, Χρήστος Βολικάκης ξεσπά αρνούμενος τις κατηγορίες ότι έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 και αποκάλυψε ότι έχει περάσει από έλεγχο ντόπινγκ ακόμη και στον Άγιο Δομίνικο, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο Survivor.

Η ανάρτηση του Βολικάκη

«Μερικοί από τους ελέγχους που έχω περάσει, όπως και το αρνητικό τεστ τον Αύγουστο του 2016, με βιολογικό διαβατήριο όλα αυτά τα χρόνια και με αιφνίδιους ελέγχους σε όλα τα μέρη του κόσμου μέχρι και στον Άγιο Δομίνικο είχαν έρθει να μου πάρουν αίμα και ουρά.

Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν και ουδέποτε χρησιμοποίησα στην αθλητική μου καριέρα κάτι απαγορευμένο. Δεν ξέρω πόσοι αθλητές έχουν περάσει τόσους ελέγχους στη ζωή τους κι αν είχε κάποιος βιολογικό διαβατήριο τόσα συνεχόμενα χρόνια. Εγώ είμαι εδώ και θα είμαι πάντα με ψηλά το κεφάλι».διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ