Χριστίνα Λαμπίρη: «Δεν είναι κάτι που μπορείς να ξεπεράσεις ποτέ, την βλέπω στον ύπνο μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» βρέθηκε η Χριστίνα Λαμπίρη το Σάββατο 30/3.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον χαμό των γονιών της. αλλά και για τις απώλειες που την στιγμάτισαν.

«Δεν μπορούσα να διαχειριστώ καθόλου θέματα στενάχωρα για μένα. Αυτά τα κοινωνικά, τα βαριά. Είμαι αυτό ακριβώς, χορός, τραγούδι, τρεις μέρες στην πόλη σας. Έτσι θέλω να βλέπω τα πράγματα και όταν τα δω σοβαρά, θέλω να είμαι σίγουρη ότι μπορώ να βοηθήσω σε αυτό που κάνω. Επειδή πουλάει τώρα το κοινωνικό, θα βάλεις κοινωνικό.

Δεν μπορούμε όλοι να κάνουμε το ίδιο πράγμα. Γι’ αυτό κάποιοι γίνονται πάρα πολύ καλοί σε αυτό, και κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να συνεχίσουν, όπως ήμουν εγώ. Ερχόταν ένα θέμα στο πλατό, αγκομαχούσα μέχρι να το βγάλω, πάλευα μέσα μου πάρα πολύ, το καταλάβαινες εσύ οπότε με απέρριπτες. Και το χειρότερο από όλα ήταν, ότι όταν τελείωνε όλο αυτό, εγώ γύριζα στο γραφείο ετοιμάζοντας μια άλλη εκπομπή και ο άλλος άνθρωπος που είχε κάνει μια κατάθεση ψυχής, γύριζε στον πόνο του. Για μένα ήταν μηδέν προσφορά», είπε αρχικά η Χριστίνα Λαμπίρη.

«Ο πατέρας μου έφυγε το 2005. Το 2018 ήταν μία συγκλονιστική χρονιά στη ζωή μου γιατί έφυγε η μητέρα μου και εγώ ολοκλήρωσα τον τηλεοπτικό μου κύκλο. Ήταν μια χρονιά όχι απλά ριζικών αλλαγών… Προφανώς ήταν τεράστια απώλεια του πατέρα μου αλλά πάντα στην άκρη του μυαλού μου έχω ότι να παιδί ορφανεύει όταν χάνει τη μάνα του. Είχα τεράστια αδυναμία στον πατέρα μου και του μοιάζω και πάρα πολύ και ήμασταν και κολλητοί», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Χριστίνα Λαμπίρη.

«Δεν είναι κάτι που μπορείς να ξεπεράσεις ποτέ. Τη βλέπω στον ύπνο μου. Ήθελα να κρατήσω από τη μητέρα μου την υπομονή της. Ήταν ένας άνθρωπος με απίστευτη υπομονή και ένας άνθρωπος που δεν μιλούσε πολύ. Αλλά όταν μιλούσε δεν ήξερες πού να κρυφτείς. Από τον πατέρα μου πήρα την ενέργειά του και το πόσο δυναμικός ήταν», κατέληξε η Χριστίνα Λαμπίρη.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ