Χάρης Ρώμας: «Έχω νιώσει την αμφισβήτηση – Στην πολιτική πέφτουν σαν τα σκυλιά να σε “φάνε”»

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο Πάμε Δανάη μιλώντας για την επαγγελματική του πορεία και την ενασχόλησή του με τα κοινά. 

Αναφερόμενος στις τηλεοπτικές του επιτυχίες και τις συνεργασίες του, ο Χάρης Ρώμας απάντησε: «Αυτό που μένει περισσότερο από την επιτυχία που μπορεί να σε ακολουθεί είναι οι ανθρώπινες σχέσεις με συναδέλφους, που εγώ έχω την τύχη να αγαπιέμαι με πολλούς συναδέλφους που δουλέψαμε μαζί. Είναι ένα παράσημο να σε αποδέχονται στον χώρο σου σαν μία θετική προσωπικότητα. Έχω νιώσει την αμφισβήτηση». 

«Τα τελευταία χρόνια κιόλας έμπλεξα με την πολιτική που είναι ένα καινούργιο πεδίο που αμφισβητείται κάποιος έτσι κι αλλιώς. Εκεί (στην πολιτική) δοκιμάζεσαι ακόμη περισσότερο, γιατί πέφτουν σαν σκυλιά να σε “φάνε”» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη, ο Χάρης Ρώμας είπε: «Αν ήμουν στην θέση του κ. Καραμανλή θα είχα ζητήσει την άρση της ασυλίας μου»

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο της τηλεοπτικής του επιστροφής, ο Χάρης Ρώμας είπε: «Δεν νιώθω ότι λείπω στους τηλεθεατές, αλλά νομίζω ότι ο κόσμος θα χαρεί αν επιστρέψω». 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ