Χαλκίδα: «Μάλλον είχαν καταλάβει ότι είμαι ξύπνια…» – Τι λέει η 12χρονη που κατήγγειλε την μητέρα και τον σύντροφό της για γενετήσιες πράξεις μπροστά της

Αδιανόητες είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καταγγελία μίας 12χρονης στην Χαλκίδα, η οποία αναφέρει πως η μητέρα της και ο σύντροφός της επιδίδονταν συχνά σε γενετήσιες πράξεις μπροστά της, αδιαφορώντας για την παρουσία της.

Η 12χρονη αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και συνοδευόμενη από την γιαγιά της, πήγε στην Αστυνομία και περιέγραψε όσα βίωνε τους τελευταίους μήνες κατ’ επανάληψη.

Η ανήλικη μίλησε στους αστυνομικούς, ενώ λόγω του νεαρού της ηλικίας της, η κατάθεσή της δόθηκε παρουσία παιδοψυχολόγου. Όπως είπε το παιδί, σύμφωνα με το Mega, όλα ξεκίνησαν τα περασμένα Χριστούγεννα και συνεχίστηκαν τους επόμενους μήνες. Η 12χρονη έμενε μαζί με τη μητέρα της στο σπίτι του 38χρονου, όπου και γίνονταν οι εν λόγω πράξεις από τους δύο ενήλικες.

Σε βάρος της μητέρας της και του συντρόφου της σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η κατάθεση της 12χρονης

Το LIVE NEWS παρουσιάζει κάποια από αυτά που κατέθεσε το 12χρονο παιδί. «Οι γονείς μου έχουν χωρίσει πρόσφατα. Περίπου έναν μήνα πριν, πήγα με την μαμά μου να μείνουμε στο σπίτι του συντρόφου της. Εμένα δεν μου άρεσε εκεί και περίμενα πώς και πώς να έρθει Σαββατοκύριακο για να πάω στον μπαμπά μου. Πριν πάμε στο σπίτι αυτό, υπήρχε ένα άλλο δωμάτιο δίπλα σε αυτό που μένουμε τώρα και εκεί πήγαινε η μαμά μου συνέχεια. Εκεί δεν υπήρχε άλλο κρεβάτι και κοιμηθήκαμε και οι 3 σε ένα κρεβάτι που υπήρχε εκεί», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εγώ στην άκρη, η μαμά στη μέση και ο σύντροφός της στην άλλη άκρη. Νόμιζαν ότι κοιμόμουν. Αλλά εγώ δεν κοιμόμουν. Έγινε άλλες δύο φορές αυτό το πράγμα. Εγώ δεν είπα κάτι στη μαμά μου. Είχα βάλει το μαξιλάρι στα αυτιά και έκλεινα τα μάτια μου. Μάλλον είχαν καταλάβει ότι είμαι ξύπνια αλλά δεν φάνηκε να τους ενοχλεί. Όλο αυτό μου προκαλεί ανατριχίλα και δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια».

Τι λέει η δικηγόρος της μητέρας

Η Μαίρη Καρλή, δικηγόρος της μητέρας, μίλησε στο LIVE NEWS. «Από τη διάσπαση του γάμου μέχρι σήμερα η μητέρα δεν διέμενε στην ίδια οικία με τον σύντροφο αλλά στην οικία της μητέρας της, της γιαγιά του παιδιού. Τώρα θα επισημοποιούνταν η σχέση τους και έτσι δύο βράδια διέμειναν μαζί. Διάβασα πως το ίδιο το παιδί λέει πως ανυπομονούσα να δει τον μπαμπά. Υπάρχουν μηνύματα που το ίδιο το παιδί, λόγω της ενδοοικογενειακής βίας που έχει υποστεί καθώς έγιναν μπροστά τα μάτια του. Έστελνε το ίδιο το παιδί μηνύματα στον πατέρα και αρνούνταν να τον συναντήσει. Είναι μία υπόθεση που δεν μπορεί να δοθεί λογική εξήγηση για τη μεταστροφή του παιδιού. Η μητέρα το αρνείται το περιστατικό. Ο πατέρας είναι ήδη κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία και αναμένονται οι δίκες».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ