Αυτά είναι τα 4 νοσοκομεία της Αττικής στα οποία θα πραγματοποιούνται απογευματινά χειρουργεία

Τα τέσσερα μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής στα οποία θα πραγματοποιούνται τα απογευματινά χειρουργεία ανακοίνωσε η 1η Υγειονομική Περιφερειακή Ενότητα.

Με ανάρτηση του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε ότι για την ορθή ενημέρωση των πολιτών θα αναρτά όλες τις σχετικές πληροφορίες.

«Προ ολίγου η 1η ΥΠΕ μας ενημέρωσε για την εξέλιξη της Μεταρρύθμισης του ΕΣΥ με τα απογευματινά χειρουργεία στα Νοσοκομεία ευθύνης της. Θα αναρτώ όλες τις σχετικές πληροφορίες για την ορθή ενημέρωση των πολιτών. Ευχαριστώ θερμά τις χειρουργικές ομάδες για την Εμπιστοσύνη τους», αναφέρει στην ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας ‘Αδωνις Γεωργιάδης.

 

Τα 4 μεγάλα Νοσοκομεία είναι:

«Ο Ευαγγελισμός»

2 χειρουργικές τράπεζες επί 2 ημέρες την εβδομάδα. Εκτιμώμενος αριθμός περιστατικών 30. Τα περιστατικά αφορούν: Γενική Χειρουργική, Νευροχειρουργική, Ορθοπεδική, Πλαστική Χειρουργική, Ουρολογική, Οφθαλμολογική, ΩΡΛ και Γναθοχειρουργική.

«Γ.Γεννηματάς»

4 χειρουργικές τράπεζες επί 2 ημέρες την εβδομάδα, για περιστατικά που αφορούν: Γενική Χειρουργική, Ουρολογική, Πλαστική, ΩΡΛ, Αγγειοχειρουργική, Γναθοχειρουργική, Πανεπιστημιακή και Κρατική Οφθαλμολογική, Ορθοπεδική και Νευροχειρουργική.

ΚΑΤ

3 χειρουργικές τράπεζες επί 2 ημέρες την εβδομάδα, για περιστατικά που αφορούν: Γενική Χειρουργική, Αθλητικές Κακώσεις, Μικροχειρουργική, Ορθοπεδική, Σκολίωση και Σπονδυλική Στήλη, Αγγειοχειρουργική, Νευροχειρουργική, Πλαστική Χειρουργική, Γναθοπροσωπική και Θωρακοχειρουργική.

«Σωτηρία»

1 χειρουργική τράπεζα επί 1 ημέρα την εβδομάδα, για περιστατικά που αφορούν: Γενική Χειρουργική, Θωρακοχειρουργική και ΩΡΛ.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ