Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Ο Ερμής μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον ηλιακό 11ο οίκο σου και θα συνεχίσει να επηρεάζει αυτή την περιοχή του χάρτη σου έως τις 23. Αυτή η περίοδος ευνοεί την επικοινωνία με ταλέντο και την ομαλή μετάδοση των μηνυμάτων σου. Μπορεί να υπάρχει μια συχνή επαφή με συνεργάτες και φίλους και η δικτύωση μπορεί να αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, προσθέτοντας αξία στη ζωή σου. Η σκέψη σου είναι ιδιαίτερα προοδευτική και εφευρετική. Σήμερα μπορεί να υπάρξει ένα ειδικό έργο στο οποίο εργάζεσαι και το οποίο τώρα προχωρά.

Ταύρος

Ο Ερμής διασχίζει τώρα τον τομέα της καριέρα και της φήμης σου και θα επηρεάσει αυτή την περιοχή του χάρτη σου μέχρι τις 23/2. Είναι μια περίοδος επικοινωνίας με μεγαλύτερο αντίκτυπο και σκέψης μακροπρόθεσμων στρατηγικών που θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου. Οι σκέψεις και οι συζητήσεις σου περιστρέφονται πιο συχνά γύρω από τις ευθύνες κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Μπορεί να κάνεις κάποιες σημαντικές σκέψεις τις επόμενες εβδομάδες και μπορεί επίσης να επικοινωνείτε με περισσότερη δύναμη. Οι άνθρωποι ζητούν τη συμβουλή σου. Αυτή είναι η στιγμή για την εφαρμογή των γνώσεων και των δεξιοτήτων που απέκτησες στον προηγούμενο κύκλο.

Δίδυμοι

Οι μη υλικοί στόχοι σου αποκτούν όλο και μεγαλύτερη σημασία, με τον Ερμή τώρα στον 9ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 23. Αναζητάς μια ανάσα φρέσκου αέρα σε νοητικό επίπεδο κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Αυτή η διέλευση διευκολύνει την αυτοέκφραση και εξομαλύνει τις επικοινωνίες. Είναι η ιδανική στιγμή για να διδάξεις, να διαδώσεις τη γνώση, να μοιραστείς ιδέες, να δημοσιεύσεις και με άλλο τρόπο να διαδώσεις τις λέξεις. Αυτή η διέλευση είναι ιδιαίτερα αναζωογονητική για σένα, καθώς ο πλανητικός σου κυβερνήτης ο Ερμής σε επηρεάζει με τη μετακίνηση του περισσότερο.

Καρκίνος

Ο Ερμής μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον ηλιακό 8ο οίκο σου και ελκύεσαι από μια πιο βαθιά σκέψη, μελέτη και συζήτηση. Αυτός ο κύκλος διαρκεί μέχρι τις 23 και προκαλεί την επιθυμία σου να ιντριγκάρεσε από τα μυστήρια της ζωής. Είναι μια καλή στιγμή για να σχεδιάσεις στρατηγικές και σχέδια και να εμβαθύνεις σε ένα θέμα, αν και υπάρχουν καλύτερες περίοδοι για άμεσες επικοινωνίες. Ευτυχώς φέρνεις περισσότερη λογική και αντικειμενικότητα σε ευαίσθητα θέματα και σε ενδιαφέρει πρωτίστως το νόημα και το πλαίσιο.

Λέων

Ο Ερμής μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον τομέα της συνεργασίας του ηλιακού σου χάρτη όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23/2. Αυτή η διέλευση ενισχύει την τάση να εξετάζεις τις ιδέες και τις αποφάσεις των άλλων και ίσως να προσελκύεις ομιλητικούς ανθρώπους στη ζωή σου. Ή μπορεί να είναι μια περίοδος που αναζητάς ένα πνευματικό σύντροφο. Οι επικοινωνίες αποκτούν πολύ μεγαλύτερη σημασία στη ζωή σου. Είναι μια καλή στιγμή για συμβουλές και θα διαπιστώσεις ότι οι συζητήσεις με άλλους ξεκινούν εκ νέου τις διαδικασίες σκέψεις σου.

Παρθένος

Ο Ερμής μετακινείται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23, εμπνέοντας μια μεγαλύτερη εστίαση στην οικοδόμηση δεξιοτήτων και στην επίλυση προβλημάτων. Σήμερα ο Ερμής επίσης, συναντά γρήγορα τον Πλούτωνα σε αυτή την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη αυξάνοντας την νοητική ένταση. Μπορεί να βιώσεις μια ισχυρότερη επιθυμία και ώθηση στο να είσαι αποτελεσματική, τείνοντας το μυαλό σου να περιστρέφεται γύρω από προβλήματα και στο να αντιμετωπίζεις ψυχικές προκλήσεις.

Ζυγός

Ο Ερμής έρχεται σε αρμονία με το ζώδιο σου και θα τονώσει τις επικοινωνίες σου μέχρι τις 23. Σήμερα επίσης συναντά τον έντονο Πλούτωνα που είναι πιο εξειδικευμένος. Μπορεί να βρεις τον εαυτό σου εντελώς απορροφημένο σε ένα θέμα που φαίνεται να ικετεύει για επίλυση ή περαιτέρω έρευνα, που πιθανόν σχετίζεται με ένα δημιουργικό έργο, ένα παιδί ή ρομαντική σχέση. Ένα γεγονός μπορεί να σε αναγκάσει να δώσεις προσοχή σε κάτι που συνήθως θα απέφευγες και μπορεί να έχεις ισχυρά συναισθήματα γι’ αυτό.

Σκορπιός

Ο Ερμής μετακομίζει σήμερα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου και θα φιλοξενηθεί εδώ μέχρι τις 23. Ο Ερμής συναντά γρήγορα τον Πλούτωνα σε αυτή την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη σήμερα, προσθέτοντας ένταση και εστίαση στο μείγμα. Οι αξιοσημείωτες συζητήσεις μπορούν να περιστρέφονται γύρω από προσωπικά θέματα, την οικογένεια ή τη ζωή στο σπίτι. Με αυτή τη διέλευση ενεργή, όσο κι αν θέλεις να απαντήσεις είναι καλύτερα να μην πιέζεις τα πράγματα πολύ. Προσπάθησε να μην αφήσεις τους άλλους να πατήσουν τα κουμπιά σου.

Τοξότης

Ο Ερμής κινείται σήμερα στον τομέα της επικοινωνίας σου. Αυτή η διέλευση που διαρκεί έως τις 23, είναι συνήθως ελαφριά και περίεργη. Επίσης σήμερα, ο Ερμής συναντά τον Πλούτωνα υποστηρίζοντας βαθύτερη σκέψη ή ανάλυση. Μπορεί να προκύψει ένα περίπλοκο θέμα που απαιτεί την πλήρη προσοχή σου ή το μυαλό σου μπορεί να κολλήσει σε ένα δίλλημα ή πρόβλημα. Πρόσεξε το να τραβήξεις μια σκέψη πολύ μακριά, ιδιαίτερα αν παρεμβαίνει στις προτεραιότητες ή την καλή σου διάθεση. Αντίθετα, χρησιμοποίησε τις φυσικές σου εξυπνάδες για να διατηρήσεις υγιείς τις επικοινωνίες.

Αιγόκερως

Η σημερινή ευθυγράμμιση Ερμή – Πλούτωνα σε ωθεί σε πιο βαθιά σκέψη. Ο Ερμής φεύγει από το ζώδιο σου και εισέρχεται στον τομέα των πόρων σου για μια διαμονή που θα διαρκέσεις έως τις 23. Σήμερα συναντά τον Πλούτωνα εκεί και μπορείς να βιώσεις μια ισχυρή ορμή για να καταλάβεις κάτι. Ένα θέμα ή μια γραμμή σκέψης μπορεί να σε κρατήσει σε εγρήγορση και πρόθυμη. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι διορατικές κι βαρυσήμαντες. Με αυτή τη διέλευση, είναι πιθανό να αισθάνεσαι ελαφρώς ανήσυχη η απλά να μη μπορείς να συγκεντρωθείς εύκολα.

Υδροχόος

Ο Ερμής περνάει σήμερα στο ζώδιο σου και θα ζωντανέψει τη ζωή σου μέχρι τις 23. Σήμερα όμως συναντά τον έντονο Πλούτωνα και μπορεί να σε κάνει θέμα συζήτησης. Μπορεί να σκοπεύεις να λύσεις ένα προσωπικό θέμα. Θα μπορούσες επίσης να είσαι αρκετά αποφασισμένη να βρεις μια απάντηση ή να αποκαλύψεις μια αλήθεια ή είσαι ιδιαίτερα εύγλωττη στην πειθώ σήμερα. Αυτή η διέλευση μπορεί να σε παρακινήσει να αλλάξεις ή να ανανεώσεις το άμεσο περιβάλλον ή τις επικοινωνίες σου. Οι συζητήσεις μπορούν να πυροδοτήσουν βαθύτερα ζητήματα και τα προκλητικά σχόλια θα μπορούσαν να ληφθούν με λάθος τρόπο.

Ιχθύες

Πολλά συμβαίνουν στην ιδιωτική σου ζωή ή στον εσωτερικό κόσμο σου σήμερα. Ο Ερμής εισέρχεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής για μια διαμονή μέχρι τις 23 και ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα εκεί σήμερα. Μπορεί να είναι μια περίοδος έντονων σκέψεων, ένα μυστήριο προς επίλυση ή ένα παλιό πρόβλημα που ζητά επίλυση. Μπορεί να είσαι πολύ απασχολημένη! Ευτυχώς μπορεί να αποκτήσεις κάποια πολύτιμη εικόνα για ένα περίπλοκο θέμα ή μια κατανόηση ενός σημαντικού γεγονότος από το παρελθόν, το οποίο αλλάζει τη νοητική σου κατεύθυνση στο μέλλον.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: @thestylestalkercomδιαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ