Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Μπορείς να απολαύσεις ιδιαίτερη ευχαρίστηση μέσω της δουλειάς και των ευθυνών σου ή όσον αφορά την αίσθηση του μελλοντικού σου ανοίγματος. Είσαι επίσης σε εξαιρετική θέση για να συνδεθείς με άτομα σε υψηλά σημεία ή με αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν το σκοπό σου. Η τοποθέτηση μιας νέας στάσης, ιδέας ή μεθόδου στο τραπέζι μπορεί να είναι ισχυρή και είσαι απίστευτα ανοιχτή στο να σημειώσεις πρόοδο, να προχωρήσεις και να υιοθετήσεις διαφορετικές προσεγγίσεις. Με χρήματα, υπευθυνότητα ή δουλειά μπορεί να έχεις λόγο να αναπνεύσεις ανακούφιση ή να έχεις λίγη περισσότερη ελευθερία ή περιθώρια απόλαυσης.

Ταύρος

Προσκολλάσαι σε ένα θετικό και εμπνευσμένο όραμα σήμερα. Σκέφτεσαι έξω από κουτάκια και ευνοούνται δραστηριότητες που περιλαμβάνουν επικοινωνίες, έργα που περιστρέφονται γύρω από την τεχνολογία ή εναλλακτικές θεραπείες και τις σχέσεις αγάπης. Οι εκπλήξεις αποδεικνύονται ευχάριστες στο τέλος. Το να εγκαταλείπεις αρνητικά συναισθήματα, όπως η αγανάκτηση, σε κάνει να αισθάνεσαι εξαιρετικά. Σε ελκύουν πράγματα ή προϊόντα που κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη ή πιο ενδιαφέρουσα. Μπορεί επίσης να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό το να βάζεις τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σου.

Δίδυμοι

Βασίζεσαι στη διαίσθηση για να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα σήμερα. Μπορεί να πειραματιστείς με διαφορετικούς τρόπους για να σχετιστείς και να μάθεις κάτι συναρπαστικό και νέο στη διαδικασία. Μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ανακαλύψεις συναισθημάτων που συμβαίνουν σήμερα. Η απελευθέρωση του εαυτού σου από ένα επαχθές μυστικό ή ανησυχία μπορεί να είναι αναζωογονητική. Μπορεί να είσαι παραγωγική και φιλική αυτή τη στιγμή και να τα συνδυάσεις και με τα δυο. Η διαίσθηση σου για την επόμενη κίνηση σου είναι σε θέση να σε οδηγήσει σωστά, καθώς ο Άρης εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα.

Καρκίνος

Μπορεί να είναι μια εμπνευσμένη στιγμή για να προσεγγίσεις, να δημοσιεύσεις, να μοιραστείς ανεπίσημα τη δουλειά και τις ιδέες σου και να εκφράσεις τις απόψεις, τις πεποιθήσεις και τα όνειρα σου. Οι φίλοι σε υποστηρίζουν να ανταποδίδεις γρήγορα τη χάρη. Αν και δεν είναι απαραιτήτως ημέρα για να αναλάβεις δεσμεύσεις είναι καλή για να διευρύνεις την εμβέλεια σου και να διασκεδάσεις νέες απολαύσεις ή τρόπους να σχετίσεις που ωφελούν όλους τους ενδιαφερόμενους. Μπορεί να υπάρχει ένα απελευθερωτικό συναίσθημα σχετικά με τη φιλία και τη συνεργασία.

Λέων

Οι ιδέες και οι λύσεις είναι ασυνήθιστες ή φτάνουν απρόσμενα σήμερα. Η Αφροδίτη και ο Ουρανός σε αρμονία προκαλούν κάποιο ενθουσιασμό. Αυτή η χαρούμενη σύνδεση εμφανίζεται στους τομείς της παραγωγικότητας σου και θα διαπιστώσεις ότι η απομάκρυνση από τις προσδοκίες και η ύπαρξη στη στιγμή οδηγεί σε μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Ο Άρης και ο Ποσειδώνας εναρμονίζονται επίσης, τοποθετώντας σε καλά για να σπρώξεις απαλά τα όρια και να φτάσεις κάπου. Όμορφη ενέργεια είναι μαζί σου για να προσθέσεις δημιουργικές πινελιές στο περιβάλλον εργασίας ή του σπιτιού σου.

Παρθένος

Γρήγορα μπορείς να μετατρέψεις τις συνηθισμένες περιστάσεις σε διασκεδαστικές, συναρπαστικές σήμερα ή αλλιώς να αξιοποιήσεις στο έπακρο μια κατάσταση. Χρειάζεσαι επίσης κάτι πολύ διαφορετικό, αισιόδοξο και ελκυστικό. Αυτή μπορεί να είναι μια υπέροχη μέρα για την ενίσχυση των σχέσεων. Ίσως ακόμη και να βιώσεις μια διαισθητική ή ψυχική σύνδεση με κάποιον αγαπημένο σου. Διατηρείς έναν κάπως μυστηριώδη αέρα για εσένα, κάτι που είναι δελεαστικό. Οι δημιουργικές τέχνες ευνοούνται περισσότερο τώρα, αλλά οποιαδήποτε μορφή χαρούμενης απελευθέρωσης ή έκφρασης μπορεί να είναι σήμερα ικανοποιητική.

Ζυγός

Με τις σημερινές αρμονικές διελεύσεις είναι καλή ιδέα να αφήσεις στον εαυτό σου λίγο χώρο για ελεύθερη σκέψη. Μπορείς να συζητήσεις δύσκολα θέματα χωρίς να είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη ή αναίσθητη σήμερα. Η καλοσυνάτη ειλικρίνεια μπορεί να είναι μέρος αυτού. Η κίνηση προς τα εμπρός σε ένα έργο στο σπίτι μπορεί να είναι συναρπαστική ή είσαι σε καλή κατάσταση για δημιουργική επίλυση προβλημάτων στο σπίτι και δημιουργικές σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Η γενική διάθεση είναι γενναιόδωρη και συνεργάσιμη, κάτι που σου ταιριάζει.

Σκορπιός

Οι σημερινές διελεύσεις είναι υπέροχες για αυτοανακάλυψη και εξέταση των ονείρων, των επιθυμιών και των σχεδίων σου. Στόχος είναι να αγκαλιάσεις αυτή τη φορά μια ευκαιρία να αναπτυχτείς και να βελτιωθείς. Υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα να βρεις κάποιον στο ίδιο ή παρόμοιο μήκος κύματος με εσένα. Το να εκφραστείς φυσικά και ελεύθερα φέρνει περισσότερη φαντασία στη δημιουργική διαδικασία. Οι δυνάμεις αντίληψης και πειθούς σου είναι επίσης σε εξαιρετική μορφή. Μπορεί να αναλάβεις δράση για να διορθώσεις πράγματα που σε έκαναν δυστυχισμένη ή να επεκτείνεις την επικοινωνία ή τις προσεκτικές χειρονομίες σε κάποιον και να ενισχύσεις τη σύνδεση.

Τοξότης

Η απόλαυση μιας παράκαμψης από τη συνηθισμένη ρουτίνα μπορεί να είναι σήμερα στο επίκεντρο. Μια αλλαγή ρυθμού είναι τώρα καλή για σένα. Μπορεί να υπάρξει ένα κύμα ενθουσιασμού σχετικά με τη δημιουργία χρημάτων ή τα εργασιακά ζητήματα και οι νέοι τρόποι για να βελτιώσεις την υγεία, τη δουλειά ή τις ρουτίνες σου μπορούν να φανούν έντονα. Με την ελαφρώς αποκομμένη ενέργεια ενός τριγώνου Αφροδίτης – Ουρανού, είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο να αφήσεις πίσω τις απογοητεύσεις. Μπορεί να απολαύσεις μια απροσδόκητη ευχαρίστηση ή σύνδεση τώρα.

Αιγόκερως

Οι σημερινές αρμονικές διελεύσεις μπορούν να ελαφρύνουν το φορτίο σου. Τα δημιουργικά ταλέντα βρίσκονται στο επίκεντρο. Μπορεί να κερδίσεις την προσοχή κάποιου ξεχωριστού ή βρίσκεις τον εαυτό σου πιο θαρραλέο να εκφραστείς. Τα επίπεδα συναισθηματικής νοημοσύνης είναι σήμερα πολύ υψηλή. Οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για το τι έχεις να πεις και έχεις ταλέντο να χειρίζεσαι δύσκολες καταστάσεις με χάρη. Έχεις περισσότερη ενέργεια και αποφασιστικότητα να προχωρήσεις τα προσωπικά σχέδια σου και περισσότερη αμεσότητα στα πρόσφατα αιτήματα σου.

Υδροχόος

Απόλαυσε το θάρρος να εκφράσεις ή να εξερευνήσεις τις επιθυμίες σου σήμερα. Μπορεί να αισθάνεσαι υποχρεωμένη να μοιραστείς ένα συνήθως ιδιωτικό συναίσθημα ή να απελευθερωθείς από βαριά συναισθήματα που σε έχουν βαρύνει. Μπορεί να υπάρξει μια νέα εξέλιξη σε ένα ιδιωτικό θέμα ή σε μια σχέση. Είσαι ευγενική και υποχρεωμένη και έχεις την τάση να προσφέρεις την υποστήριξη σου μέσω πρακτικής βοήθειας. Η ακεραιότητα σου λάμπει μέσα από την ευγενική σου υποστήριξη. Η ικανότητα να βοηθάς χωρίς να κάνεις μεγάλη επίδειξη μπορεί τώρα να εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Ιχθύες

Μπορεί να υπάρχει ένα αίσθημα ανακούφισης ή απαλλαγής από μια ανησυχία ή υποχρέωση, που σχετίζεται κυρίως με ένα φίλο ή ένα μακροπρόθεσμο στόχο ή κάτι που τώρα είναι ανοιχτό σε κάνει να νιώθεις λίγο πιο ελεύθερη ή πιο ανάλαφρη. Η δημιουργική αυτοέκφραση έρχεται εύκολα και φυσικά σήμερα. Οι άνθρωποι σου δίνουν ενέργεια και έχεις την ίδια επίδραση σ’ αυτούς. Μπορεί να βρεις έμπνευση σε ένα άτομο, μια σχέση ή μια ειδική προοπτική. Η συνεισφορά σου σε μια ομάδα ή προσπάθεια μπορεί να εκτιμηθεί και λίγη ευφάνταστη εξερεύνηση μπορεί να οδηγήσει σε διασκεδαστικές και πολύτιμες αποκαλύψεις.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: @tamaraδιαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ