Το προξενιό της Ιουλίας – Έρχεται απόψε στις 22:40 με νέο συγκλονιστικό επεισόδιο!

Στον ALPHA,απόψε Τρίτη 6/2 στις 22:40, στο νέο επεισόδιο του “Προξενιού της Ιουλίας” θα δούμε:

Οι τριγμοί στο αρχοντικό Προβιού, δεν φοβίζουν τον Γιωργίκη, που έχει αποφασίσει να μην κάνει στο νέο του γάμο τα λάθη που έκανε στον παλιό.

Την ίδια ώρα, στο σπίτι Ραζίνη, η νέα προσέγγιση Φιλιώς και Γρηγόρη, κάνουν την Κυριακούλα να αναρωτηθεί για το αν πρέπει τελικά να αναθεωρήσει τις απόψεις της για το ενδεχόμενο να γίνει ζευγάρι ή όχι, ο γιός της με την Φιλιώ.

Σε μια προσπάθεια να βρει στοιχεία για τον θάνατο του Φώτη, ο Στασινόπουλος, επισκέπτεται στις φυλακές τον Στράτο. Όμως, αντί να βρει απαντήσεις, θα αναγκαστεί να απαντήσει στα ερωτήματα του υπόδικου, για το αν θα κρατήσει την συμφωνία που έκαναν μεταξύ τους, προκειμένου ο Στράτος να παραδοθεί.

Για να εκβιάσει την συναίνεσή του, ο Ραζίνης του θυμίζει τους ισχυρισμούς για το κουκούλωμα της υπόθεσης του θανάτου της γυναίκας του κουμπάρου του, Γιωργίκη Προβιού, κάτι που ανησυχεί όλους όσους γνωρίζουν το μυστικό για το τι έγινε τότε στο αρχοντικό Προβιού.

Υπάρχουν πιο πρόσφατα μυστικά, όμως, που κάνουν την Κυριακούλα, να σκεφτεί για πρώτη φορά, το ενδεχόμενο ο Γρηγόρης της και η Ιουλία, να είχαν βρεθεί ερωτικά, πριν από τον γάμο της με τον Προβιό.

 Ο Χρήστος βασανίζεται από το θάνατο της μητέρας του:

 Η Χάδω αποκαλύπτει στη Στεφανία ότι τους κατηγορούν για το θάνατο της Ευγενίας:

 Ο Ραζίνης κατηγορεί τον Στασινόπουλο για συγκάλυψη του θανάτου της Ευγενίας:

 Δείτε το trailer:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ