Συντετριμμένοι οι γονείς του 36χρονου σκιέρ που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα μιλούν στο T-Live

Σε σοκ είναι η τοπική κοινωνία της Φλώρινας με την τραγική είδηση θανάτου του 36χρονου σκιέρ, Κωνσταντίνου, που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στη Βουλγαρία.

Ήταν το προηγούμενο Σάββατο όταν ο 36χρονος που λάτρευε τα βουνά και το σκι βρέθηκε με μερικούς φίλους του στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπόροβιτς στη Βουλγαρία. Εκεί, επιχείρησαν να κάνουν κατάβαση σε μια αρκετά επικίνδυνη πλαγιά και την ώρα που θέλησαν να τραβήξουν κάποιες φωτογραφίες, έσκασε η χιονοστιβάδα με αποτέλεσμα να θαφτούν κάτω από το χιόνι. Οι τρεις φίλοι του Κωνσταντίνου κατάφεραν να απεγκλωβιστούν, εκείνος όμως όχι, ενώ σύμφωνα με τα βουλγαρικά Μέσα, υπήρχε απαγορευτικό για τη συγκεκριμένη πίστα, ενώ οι διασώστες αναφέρουν ότι αν ο 36χρονος είχε μια ειδική συσκευή εντοπισμού ίσως να είχαν καταφέρει να τον σώσουν.

Οι γονείς του 36χρονου σκιέρ, απαρηγόρητοι για τον θάνατο του γιου τους μίλησαν στο T-Live.

«Πέθανε ο γιος μου. Τον βρήκανε νεκρό. Το Σάββατο έφυγε. Πήγε με τρεις φίλους του. Χωριστά πήγαν εκεί» αναφέρει χαρακτηριστικά στην Πόπη Παπαδοπούλου η μητέρα του 36χρονου σκιέρ.

«Σκοτώθηκε χθες στη χιονοστιβάδα στη Βουλγαρία. Ήταν τέσσερα άτομα. Οι τρείς γλίτωσαν, ο Κωνσταντίνος σκοτώθηκε. Τώρα είμαι στα σύνορα στη Βουλγαρία» αναφέρει από τη δική του πλευρά ο πατέρας του άτυχου Κωνσταντίνου ενώ φίλοι του μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου κάνουν λόγο για έναν πολύ έμπειρο σκιέρ.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ