Σταματίνα Τσιμτσιλή για Πάνο Βλάχο: «Όταν είσαι τόσο αγαπητό πρόσωπο, πρέπει να προσέχεις τι μπορεί να υπονοηθεί»

Τον σάλο που έχει ξεσπάσει μετά το βίντεο που δείχνει τον Πάνο Βλάχο να ερμηνεύει στίχους «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» κατά τη διάρκεια live στη Θεσσαλονίκη σχολίασαν στο Happy Day το πρωί της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επεσήμανε ότι δεν θεωρεί ότι ο Πάνος Βλάχος προέτρεπε σε βία με τους στίχους του.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Νιώθω ότι ο Πάνος Βλάχος, βλέποντας τις αντιδράσεις και καταλαβαίνοντας το νόημα του περιεχομένου των στίχων πιστεύω ότι δεν εννοούσε, αλλά ούτε προέτρεπε σε βία. Ούτε αυτός ο στόχος του. Καμιά φορά, όμως, όταν είσαι τόσο αγαπητό πρόσωπο και έρχεται ο κόσμος στις συναυλίες σου και στις θεατρικές σου παραστάσεις, πρέπει να προσέχεις και τι μπορεί να υπονοηθεί από αυτό που λες. Δε νιώθω ότι ο σκοπός του ήταν να πραγματοποιηθεί αυτό που τραγούδαγε, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς όταν το περιεχόμενο είναι τέτοιο, πρέπει μετά να αναδιπλωθείς και γι’ αυτό το έκανε εύστοχα».

Από την πλευρά της, η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε ότι διαφωνεί με τον τρόπο που «απολογήθηκε» ο Πάνος Βλάχος και θεωρεί ότι προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. «Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, ένας καταπληκτικός ηθοποιός που κάνει τεράστια επιτυχία. Νομίζω ότι αδικεί τον εαυτό του μέσα από αυτή την τοποθέτηση που δεν έχει κανέναν λόγο», με τον Δημήτρη Παπανώτα να τονίζει ότι «κάναμε την τρίχα, τριχιά».

Στο τέλος της συζήτησης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πως άλλη βαρύτητα έχει ένα ανώνυμο τρολ στο διαδίκτυο κι άλλη ένας επώνυμος καλλιτέχνης. «Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε έξυπνα, έπλεξε το εγκώμιο του ηθοποιού κι έδειξε την απογοήτευσή του» σημείωσε η παρουσιάστρια στο Happy Day.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ