Πολυχρονόπουλος: Έκανε ανάληψη 90.000 ευρώ και τζόγαρε τις 60.000 ευρώ, λίγο πριν από τη δέσμευση των λογαριασμών

Κινήσεις χιλιάδων ευρώ φέρεται να έχουν διαπιστώσει οι Αρχές, με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο να τονίζει ότι όλα τα χρήματα δόθηκαν στις δράσεις της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Όπως αναφέρει στην έρευνά της η Αρχή, μέσα σε δύο χρόνια έπαιξε συνολικά 600.000 ευρώ σε τυχερά παιχνίδια.

Πέρα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς, η Αρχή ερευνά και το λογαριασμό στο Paypal, μέσω του οποίου δεχόταν δωρεές η κοινωνική κουζίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, αφού είχε συνταχθεί το πόρισμα της Αρχής Ξεπλύματος Βρώμικου Χρήματος οι ελεγκτές εντόπισαν ότι είχε γίνει ανάληψη 90.000 ευρώ, από τις οποίες οι 60.000 χρησιμοποιήθηκαν σε τυχερά παιχνίδια.

Ωστόσο, παραμένει άγνωστο τι έγιναν οι υπόλοιπες 30.000 ευρώ που «τραβήχτηκαν» από τον λογαριασμό σε μετρητά.

«Έπαιζε καθημερινά στον τζόγο από 1.000 έως 10.000 ευρώ»

Τις διαδρομές του χρήματος από δωρεές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που διακινούσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ως «Άλλος Άνθρωπος» μέσω λογαριασμών συγγενικών του προσώπων και ίσως μιας εταιρείας μυστήριο ερευνούν οι ελεγκτικές Αρχές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mega, η Αρχή έχει εικόνα των ποσών που ο Κώστας Πολυχρονόπουλος έπαιζε καθημερινά καθώς καταγράφονται ως εκροή στους τραπεζικούς λογαριασμούς του, οι οποίοι ελέγχονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως έπαιζε σε καθημερινή βάση από 1.000 έως 10.000 ευρώ.

Μάλιστα, χρησιμοποιούσε 3-4 κάρτες σε αντίστοιχους λογαριασμούς σε στοιχηματικές εταιρίες, προκειμένου να παίζει ταυτόχρονα σε πολλά «φρουτάκια», σύμφωνα με την Αρχή.

Τα τελευταία δύο χρόνια σε αυτές τις δύο εταιρίες έχουν κατατεθεί πάνω από 600.000 ευρώ.

Σε σχέση με τον τρόπο πληρωμής μέσω PayPal, το Mega αποκάλυψε πως υπήρχαν καταθέσεις ύψους 90.000 ευρώ εκ των οποίων τα 60.000 ευρώ κατατέθηκαν σε τυχερά παιχνίδια ενώ τα 30.000 μετρώ «τραβήχτηκαν» από τον λογαριασμό σε μετρητά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, η Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος προβληματίζεται καθώς δεν αποσαφηνίζεται εάν τα 30.000 μετρώ που «τραβήχτηκαν» από τον λογαριασμό για τον «Άλλο Άνθρωπο».

«Σίγουρα έπαιζε μεγάλα ποσά»

Όπως ανέφερε μία νέα μαρτυρία στην εκπομπή Live News «τον έβλεπα πολύ συχνά σε κατάστημα με τυχερά παίγνια».

Και περιέγραψε: «Όποτε πήγαινα σε αυτό το χώρο 10 -15 φορές τον μήνα τον έβλεπα εκεί. Σίγουρα έπαιζε μεγάλα ποσά, των 2 ευρώ. Κάποιος που θα ήξερε το αυτοκίνητό του, θα ήξερε ότι είναι στον χώρο. ήταν και το πρωί και το μεσημέρι και το απόγευμα και το βράδυ. Κάποιες φορές ήταν μαζί του και η ξανθιά κυρία, όπου έπαιζε μεγάλα ποσά. Έπαιζε πιο συντηρητικά, αλλά όταν είχε χρήματα εκείνος έπαιζε μεγάλα ποσά».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Live News εδώ και πολύ καιρό έβλεπε το αυτοκίνητο του Κώστα Πολυχρονόπουλου έξω από το πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ