Πέραμα: Συνελήφθη 32χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη στο Πέραμα το πρωί της Πέμπτης (1/1) 32χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 7 ετών για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, κατά συναυτουργία και κατ’ επάγγελμα.

Τον 32χρονο συνέλαβε μετά από αξιοποίηση πληροφοριών το τμήμα Αναζητήσεων της διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής σε επιχείρηση που πραγματοποίησε με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και του τμήματος Ασφαλείας Περάματος.

Ειδικότερα, ο 32χρονος εντοπίστηκε σε οικία στην περιοχή του Περάματος την οποία χρησιμοποιούσε ως χώρο απόκρυψης ενώ στην κατοχή του ανευρέθηκε όχημα το οποίο είχε κλαπεί στις 27/1 από το νομό Πιερίας.

Όπως σημειώνεται από την ΕΛΑΣ ο συλληφθείς, από κοινού με 3 συνεργούς του το 2020, συγκρότησαν εγκληματική ομάδα, η οποία διέπραξε 24 διαρρήξεις οικιών σε περιοχές των νομών Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Χαλκιδικής με μεγάλο οικονομικό όφελος.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το τμήμα Ασφαλείας Περάματος για κλοπή, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ