Παγιδευμένοι: Θα υπάρξει 3ος κύκλος;

Μπορεί η σεζόν να βρίσκεται στο μέσον της, ωστόσο, οι διερευνητικές συζητήσεις στα κανάλια για το τι θα γίνει την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει κυρίως όσον αφορά στο τι συνεχίζεται και τι όχι του χρόνου.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει τους “Παγιδευμένους” για λογαριασμό του ΑΝΤ1 βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους ηθοποιούς για έναν ενδεχόμενο 3ο κύκλο. Ωστόσο, αν και το κανάλι είναι ανοιχτό σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και διερευνά προθέσεις από τους άμεσα εμπλεκόμενους – παρά το γεγονός ότι του χρόνου τα πράγματα στενεύουν με τις επιχορηγήσεις μετά την “τρύπα” του ΕΚΟΜΕ – φαίνεται ότι τα εμπόδια μπαίνουν από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές με εξαίρεση μέχρι στιγμής τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη που είναι αρχικά θετικός σε μια τέτοια εξέιλιξη.

Τα “όχι” των συντελεστών μπροστά και πίσω από τις κάμερες μέχρι στιγμής είναι περισσότερα από τα “ναι” μιας και από πέρσι υπήρχαν διάφορα θέματα με την παραγωγή που στιγματίστηκαν από ηχηρές αποχωρήσεις και κακές συμπεριφορές.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ένας τρίτος κύκλος προβλέπεται από την πρωτότυπη τουρκική σειρά “Yargi” στην οποία βασίζονται οι “Παγιδευμένοι”.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ