Όλγα Κιουρτσάκη: Το βίντεο μετά τη ρήξη με την μητέρα της, Άντζελα Δημητρίου – «Ξέρεις το όνομά μου, όχι την ιστορία μου»

Φουντώνουν τα δημοσιεύματα για τη ρήξη ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη μετά το κοινό τους ταξίδι στην Αμερική.

Όπως έγινε γνωστό, μητέρα και κόρη είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό, ο οποίος έκανε την Όλγα Κιουρτσάκη και τον σύζυγό της, να επιστρέψουν νωρίτερα στην Ελλάδα, όσο η Άντζελα Δημητρίου βρισκόταν στις προγραμματισμένες εμφανίσεις της περιοδείας της. 

Όπως τόνισε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σού» ο κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του συζύγου της, Φώτη Λώση: «Η οικονομική κατάσταση των παιδιών είναι άσχημη πολύ. Είχαν το θέμα της επιβίωσης λυμένο γιατί πρόσφερε η Άντζελα. Η Όλγα και ο Φώτης θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό για να βρουν μια δουλειά γιατί ο γαμπρός της δεν είναι τεμπέλης».

Τόσο η Άντζελα Δημητρίου, όσο και η Όλγα Κιουρτσάκη δεν έχουν απαντήσει ανοιχτά για όσα γράφονται και ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για τη ρήξη τους.

Η κόρη της τραγουδίστριας δημοσίευσε ένα βίντεο με φωτογραφίες της στο Tik Tok με μια φωνή να λέει: : «Ξέρεις το όνομά μου, όχι την ιστορία μου. Μπορείς να δεις το χαμόγελό μου, όχι τον πόνο μου. Μπορείς να διαβάσεις τα χείλη μου, όχι τη σκέψη μου»

Δες το βίντεο:

 

@olgadkiourtsaki #foryoupageofficiall #σαςαγαπωολους #γιαεσας #fy #fyp #foryoupage #φιλοιτικτοκ #scorpio_love #fypシ #foryourpage ♬ original sound – BISDAK2607

Δες επίσης: Χάρης Ακριτίδης: Καταπέλτης για την Όλγα Κιουρτσάκη – «Έσερνε την Άντζελα από τη μύτη, ζητούσε και απαιτούσε τα πάντα»διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ