Οι Πανθέοι – Στο εβδομαδιαίο επεισόδιο,απόψε: Η Μάρμω λείπει στον Ανδρέα…

Απόψε 1η Φεβρουαρίου, στο εβδομαδιαίο διπλό επεισόδιο των “Πανθέων” που μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 21.00, στον ΣΚΑΪ, θα δούμε ότι οι ήρωες δυσκολεύονται να πάρουν αποφάσεις, ενώ μία νέα απειλή φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στη ζωή όλων.

Αναλυτικά θα δούμε:

Ο Κίτσος δεν αντέχει άλλο την αβεβαιότητα και ζητά από τη Μάρμω να φύγουν και να ζήσουν μαζί. Προς μεγάλη του απογοήτευση, εκείνη δυσκολεύεται να προδώσει τον άνθρωπο που της στάθηκε όσο κανένας άλλος, τον Ανδρέα, που βασανίζεται από την απουσία της και θέλει να βρεθεί το γρηγορότερο κοντά της.

Η Σοφία, μετά από μία συζήτηση με τον Ανδρέα, θα συνειδητοποιήσει πως ο Λουκάς είχε δίκιο και θα παραδεχτεί στον εαυτό της, όχι όμως και στον Ανδρέα, πως τρέφει ακόμη αισθήματα γι’ αυτόν.

Ο Φάνης εκλέγεται πρόεδρος στον Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων. Πλέον, ο Μαρμάρης έχει έναν ακόμα λόγο για να προχωρήσει η «αποπλάνησή του» από την Πέλλα, ενώ γίνεται πιο πιεστικός και απειλητικός από ποτέ.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ξημερώνει η 15η Αυγούστου. Ο τορπιλισμός του «Έλλη» θα σημάνει συναγερμό και θα φέρει νέες ραγδαίες εξελίξεις στη ζωή όχι μόνο των Πανθέων, αλλά και όλων των Ελλήνων.

Ο Ανδρέας ανησυχεί για τη Μάρμω έπειτα από το χτύπημα των Ιταλών στην Τήνο και αποφασίζει να φύγει άμεσα για Σύρο, με τη Χρυσοστόμη να αναμένει με χαρά την επιστροφή τους στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα, η Πέλλα αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα με τον Φάνη, ενώ ο Θωμάς είναι αποφασισμένος να δώσει το αίμα του για την πατρίδα, αλλά έχει μπλέξει στα γρανάζια του νόμου.

Τέλος, ο Μαρμάρης, που θα σπεύσει να τον βοηθήσει, προφανώς θα το κάνει γιατί έχει δόλια σχέδια κατά νου…

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα από το διπλό επεισόδιο:

Δείτε το trailer του επεισοδίου:

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ